Шта кажу Срби: Хрватска највећи непријатељ Срба

Хрватска је главни непријатељ Срба, а Русија највећи пријатељ показала су истраживања Института за европске послове објављена у Београду.

Регион 29.07.2016 | 15:40
Шта кажу Срби: Хрватска највећи непријатељ Срба
Резултати истраживања "Србија послије Брегзита - гдје грађани виде Србију" показали су да сваки пети испитаник сматра да је Хрватска највећи непријатељ Србије, а да за њом слиједе САД и Албанија.

Када је о пријатељима у свијету ријеч 41,3 одсто анкетираних перципира Русију као највећег пријатеља своје државе, док 12 одсто мисли да је то Грчка, а 9,6 одсто вјерује у Кину, преноси "Слободна Европа".

Чланство Србије у НАТО не подржава 82 одсто испитаних, 12 одсто подржава, док 44 одсто испитаних мисли да је један од услова за прикључење ЕУ да Србија постане чланица, показало је истраживање.

Агенције

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

yугословен

29.07.2016 14:13

ЗАСТО СЕ МРЗИМО КАО КОМСИЈЕ А ИМЕ ЗОРАН СРПСКО И ХРВАТСКО ПО ИМЕНИМА НЕ ЗНАМО КО ЈЕ КО ЈЕДИНО МУСЛИМАНИ ИМАЈУ ПРОБЛЕМ МУЈО ХАСО МУСТАФА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.07.2016 14:46

Иди на искон.хр па их питај

Name

Михаило Микиц

29.07.2016 14:52

ЗАТО ХРВАТИ МРЗЕ СРБЕ? Прво, зато сто постоје медју СРБима Југославени који зеле своје лазно југославенско име да натуре силом свим народима бивсе Југославије, а хрвати то дозивљавају као унистење њихове народности које немају. Друго, хрвати мрзе СРБе из зависти због њихове Православне вјере, културе, језика и славне прослисти коју хрвате никада нусу имали. Треце, хрватима као римокатолицким кризарима су руке крваве до рамена а не само до лаката. Због тога не треба водити бригу о томе сто хрвати мрзе СРБе, него проуцавајуци крволицну психологију хрвате и њихове страсне злоцине којих се грози цијели културни свијет ми требамо да уцимо своју дјецу да никада не буду злицинци попут хрвата са којима је Бог СРБе казном због њиховог отпадниства од Бога и СРБства: Православља и Светосавље као врхунца хрисцанске православне националне идеолигије и СРБског нацина зивота!

Name

yугословен

29.07.2016 14:20

ПАРДОН ЗАБОРАВИО САМ СПОМЕНУТИ ФАТУ ЗЕЉКУ И МАРИЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

панбу панбу

29.07.2016 15:03

Сами смо своји највећи напријатељи, посебно они који организују и манипулишу таквим анкетама не би ли потпиривани националну мржњу за своју властиту корист...

ОДГОВОРИТЕ