Знам ко је пустио гласине да сам геј

Знам ко је пустио гласине да сам хомосексуалац, али моја супруга се није нешто узрујала због тога.

Занимљивости 29.07.2016 | 10:17
Знам ко је пустио гласине да сам геј
Председник општине Нови Београд Александар Шапић успео је да и након последњих избора остане на тој функцији. Тим поводом нашли смо се на кафи на Дунавском кеју, али смо ипак одлучили да избегавамо политичке теме, већ да причамо о необавезним и помало провокативним стварима. За почетак - о гласинама да је геј.

"Признајем да је моја супруга Милица боље реаговала на те приче него ја. Нисам нешто приметио да се нешто узрујала због тога. Више је сметало мени у једном тренутку, иако ми је најпре било смешно", каже Шапић.

Он, међутим, негира да су његови политички противници пласирали такве гласине.

"Политички су пуштене разне приче, али ова није. Знам добро одакле је потекла та прича, али не желим јавно да говорим о томе. Нисам хомофоб, али сматрам да некад претерују и прелазе границу доброг укуса, те бивају агресивни. Као што они не би требало да буду угрожени, сматрам да ни хетеросексуалци не би требало тако да се осећају. Имам неке познанике који су хомосексуалаци или бисексуалци. Међутим, смета ми што се овде шест месеци прича, на пример, о Паради поноса", признаје Шапић.

Наш саговорник каже да ове године неће на летовање.

"Не идем на одмор, јер имам обавезе кад је реч о општини. Кад се нечим бавим, живим буквално тај живот, а мислим да су моја деца сада довољан разлог да се то промени. Посвећен сам ономе што радим и умем да запоставим све оно што не подразумева тај мој посао. Док сам се бавио спортом, био сам некад гори од тренера и нисам имао разумевања за кафане, изласке и оно што је некад нормално. Сметало ми је то, па се екипа некад више крила од мене него од тренера", истиче Шапић.

Блиски пријатељи му, каже, замерају што не уме да ужива ни у чему.

"Мислим да чак не знам ни да се радујем. Док сам се бавио ватерполом, давао сам много голова и указивали су ми на то да сам једини који се не радује кад да гол", тврди он.

Сукоб из Пекинга

НИСАМ СЕ ТУКАО СА ШЕФИКОМ

Александар Шапић тврди да се фамозна туча с Денисом Шефком у Пекингу на Олимпијским играма није ни догодила.

"Ми се нисмо потукли, само је било свађе. Спортисти су под великим стресом и осетљивији су после важних утакмица. Дениса знам 30 година и имали смо и горе туче као клинци него што је свађа у Пекингу", каже Шапић.

Извор: Курир
Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар