Znam ko je pustio glasine da sam gej

Znam ko je pustio glasine da sam homoseksualac, ali moja supruga se nije nešto uzrujala zbog toga.

Zanimljivosti 29.07.2016 | 10:17
Znam ko je pustio glasine da sam gej
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić uspeo je da i nakon poslednjih izbora ostane na toj funkciji. Tim povodom našli smo se na kafi na Dunavskom keju, ali smo ipak odlučili da izbegavamo političke teme, već da pričamo o neobaveznim i pomalo provokativnim stvarima. Za početak - o glasinama da je gej.

"Priznajem da je moja supruga Milica bolje reagovala na te priče nego ja. Nisam nešto primetio da se nešto uzrujala zbog toga. Više je smetalo meni u jednom trenutku, iako mi je najpre bilo smešno", kaže Šapić.

On, međutim, negira da su njegovi politički protivnici plasirali takve glasine.

"Politički su puštene razne priče, ali ova nije. Znam dobro odakle je potekla ta priča, ali ne želim javno da govorim o tome. Nisam homofob, ali smatram da nekad preteruju i prelaze granicu dobrog ukusa, te bivaju agresivni. Kao što oni ne bi trebalo da budu ugroženi, smatram da ni heteroseksualci ne bi trebalo tako da se osećaju. Imam neke poznanike koji su homoseksualaci ili biseksualci. Međutim, smeta mi što se ovde šest meseci priča, na primer, o Paradi ponosa", priznaje Šapić.

Naš sagovornik kaže da ove godine neće na letovanje.

"Ne idem na odmor, jer imam obaveze kad je reč o opštini. Kad se nečim bavim, živim bukvalno taj život, a mislim da su moja deca sada dovoljan razlog da se to promeni. Posvećen sam onome što radim i umem da zapostavim sve ono što ne podrazumeva taj moj posao. Dok sam se bavio sportom, bio sam nekad gori od trenera i nisam imao razumevanja za kafane, izlaske i ono što je nekad normalno. Smetalo mi je to, pa se ekipa nekad više krila od mene nego od trenera", ističe Šapić.

Bliski prijatelji mu, kaže, zameraju što ne ume da uživa ni u čemu.

"Mislim da čak ne znam ni da se radujem. Dok sam se bavio vaterpolom, davao sam mnogo golova i ukazivali su mi na to da sam jedini koji se ne raduje kad da gol", tvrdi on.

Sukob iz Pekinga

NISAM SE TUKAO SA ŠEFIKOM

Aleksandar Šapić tvrdi da se famozna tuča s Denisom Šefkom u Pekingu na Olimpijskim igrama nije ni dogodila.

"Mi se nismo potukli, samo je bilo svađe. Sportisti su pod velikim stresom i osetljiviji su posle važnih utakmica. Denisa znam 30 godina i imali smo i gore tuče kao klinci nego što je svađa u Pekingu", kaže Šapić.

Izvor: Kurir
Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar