Бивши муж Гоце Тржан крао храну у Панчеву

"Иван је са другаром крао прехрамбене производе у вредности око 10.000 динара у маркету 'Аман' у Панчеву", потврђено је Телеграфу од извора блиских истрази.

Србија 29.07.2016 | 07:27
Бивши муж Гоце Тржан крао храну у Панчеву
Иван Маринковић, бивши супруг певачице Гоце Тржан, приведен је од стране панчевачке полиције, јер је ухваћен са саучесником у крађи.

Како пише Српски Телеграф, он је ухваћен док је уз помоћ саучесника крао у маркету “Аман” у Панчеву и против њега ће бити поднета кривична пријава.

"Иван је са другаром крао прехрамбене производе у вредности око 10.000 динара у маркету 'Аман' у Панчеву. Они су приведени, па пуштени и против обојице су поднете кривичне пријаве" потврдили су извори блиски истрази, па додали:

"Док су били у полицији, они су кривицу сваљивали један на другог."

Како је даље навео овај лист, према сумњама полиције, Маринковић је препродавао све што је однео из продавнице.

"Чим су сарадници приметили шт асе догодило и да недостају поједини артикли, одмах су случај пријавили полицији. Када је полиција идентификовала осумњичене, једног је привела у среду, а другог у четвртак", рекао је саговорник овог листа.


Принскрин: Yоутубе

Трећи крадљивац је успео да побегне и за њим се трага.

"Истрага о овом случају и даље је у току. Проверава се да ли су тројица крадљиваца, међу којима је и Маринковић умешани и крађе у 'Авив парку'. И раније су пријављивани слични случајеви у познатом панчевачком тржном центру, који до данас нису расветљени. Утврдиће се да ли је Маринковић и раније пустошио радње" рекао је саговорник.

Подсетимо, Иван Маринковић је први пут доспео у жижу јавности као супруг познате певачице Гоце Тржан, која је пре неколико година јавно рекла да ју је бивши муж поткрадао и да за ћерку није давао ни динара. певачица је тада испричала и да је Маринковића пријавила полицији јер јој је слао поруке у којима јој је претио батинама, за које је рекао да их је слао у афекту.

Након развода, био је учесник ријалитија “Фарма”, у којем се мувао са манекенком Саром Тројановић, а нкон тога је учествовао и у “Паровима”.

После свега, он је остао познат као бивши муж Гоце Тржан, а једном приликом је у центру Београда добио батине.

"Маринковић је крајем септембра 2014. године затражио помоћ у Ургентном центру. Он је пријавио да су га нападачи претукли на углу улица Краљице Марије и Иванковичке. Наводно су га на пешачком прелазу прелазу пресрели нападачи у два аутомобила. Најпре је из једног овзила истрчао насилник који је Маринковића ударио песницом у главу, да би га потом неколико младића испребијало шипкама. Иван је, на срећу, прошао само с лакшим повредама, а овај случај и даље није расветљен" подсетио је саговорик овог листа.

(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

како

29.07.2016 05:41

То је наса Проми? Залосни смо ми и они ниста не радити а имати све? Све код нас зна да пјева глуми некога анезнају ниста, Све пјеваце треба бојковати!

ОДГОВОРИТЕ