Bivši muž Goce Tržan krao hranu u Pančevu

"Ivan je sa drugarom krao prehrambene proizvode u vrednosti oko 10.000 dinara u marketu 'Aman' u Pančevu", potvrđeno je Telegrafu od izvora bliskih istrazi.

Srbija 29.07.2016 | 07:27
Bivši muž Goce Tržan krao hranu u Pančevu
Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tržan, priveden je od strane pančevačke policije, jer je uhvaćen sa saučesnikom u krađi.

Kako piše Srpski Telegraf, on je uhvaćen dok je uz pomoć saučesnika krao u marketu “Aman” u Pančevu i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

"Ivan je sa drugarom krao prehrambene proizvode u vrednosti oko 10.000 dinara u marketu 'Aman' u Pančevu. Oni su privedeni, pa pušteni i protiv obojice su podnete krivične prijave" potvrdili su izvori bliski istrazi, pa dodali:

"Dok su bili u policiji, oni su krivicu svaljivali jedan na drugog."

Kako je dalje naveo ovaj list, prema sumnjama policije, Marinković je preprodavao sve što je odneo iz prodavnice.

"Čim su saradnici primetili št ase dogodilo i da nedostaju pojedini artikli, odmah su slučaj prijavili policiji. Kada je policija identifikovala osumnjičene, jednog je privela u sredu, a drugog u četvrtak", rekao je sagovornik ovog lista.


Prinskrin: Youtube

Treći kradljivac je uspeo da pobegne i za njim se traga.

"Istraga o ovom slučaju i dalje je u toku. Proverava se da li su trojica kradljivaca, među kojima je i Marinković umešani i krađe u 'Aviv parku'. I ranije su prijavljivani slični slučajevi u poznatom pančevačkom tržnom centru, koji do danas nisu rasvetljeni. Utvrdiće se da li je Marinković i ranije pustošio radnje" rekao je sagovornik.

Podsetimo, Ivan Marinković je prvi put dospeo u žižu javnosti kao suprug poznate pevačice Goce Tržan, koja je pre nekoliko godina javno rekla da ju je bivši muž potkradao i da za ćerku nije davao ni dinara. pevačica je tada ispričala i da je Marinkovića prijavila policiji jer joj je slao poruke u kojima joj je pretio batinama, za koje je rekao da ih je slao u afektu.

Nakon razvoda, bio je učesnik rijalitija “Farma”, u kojem se muvao sa manekenkom Sarom Trojanović, a nkon toga je učestvovao i u “Parovima”.

Posle svega, on je ostao poznat kao bivši muž Goce Tržan, a jednom prilikom je u centru Beograda dobio batine.

"Marinković je krajem septembra 2014. godine zatražio pomoć u Urgentnom centru. On je prijavio da su ga napadači pretukli na uglu ulica Kraljice Marije i Ivankovičke. Navodno su ga na pešačkom prelazu prelazu presreli napadači u dva automobila. Najpre je iz jednog ovzila istrčao nasilnik koji je Marinkovića udario pesnicom u glavu, da bi ga potom nekoliko mladića isprebijalo šipkama. Ivan je, na sreću, prošao samo s lakšim povredama, a ovaj slučaj i dalje nije rasvetljen" podsetio je sagovorik ovog lista.

(Telegraf.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kako

29.07.2016 05:41

To je nasa Promi? Zalosni smo mi i oni nista ne raditi a imati sve? Sve kod nas zna da pjeva glumi nekoga aneznaju nista, Sve pjevace treba bojkovati!

ODGOVORITE