Катаи поново распалио Делије: Остајем!

„У глави ми је само пласман у Лигу шампиона“, поручио Звездин креативац.

Фудбал 29.07.2016 | 13:00
Катаи поново распалио Делије: Остајем!
Делије, можете мирно да спавате. Најбољи фудбалер Црвене звезде и креатор позитивног ремија из Разграда Александар Катаи сигурно остаје у клубу до краја европских квалификација. Он је такав расплет потврдио у разговору за Информер. уз додатак да му је тренутно у глави само Лига шампиона.

„Сад ми је само Лига шампиона у глави, тако да сам сигурно до краја квалификација овде. Чак и ако би у клуб стигла нека добра понуда, верујем да би се правио предуговор и да не би постојала могућност да идем до краја августа. Баш је рано да причамо о томе“, рекао је за Информер најбољи фудбалер Звезде.

Звезда је у Разграду клизила ка сигурном поразу, али је у другом полувремену на суви квалитет Катаија окренула ситуацију и резултат. Сада може да жали што се из Бугарске није вратила са целим пленом.

„Да ми је неко пре утакмице понудио 2:2 прихватио бих. Међутим, тамо сам схватио да нам је мало фалило да победимо и сад ми је баш криво. Оних 2:1 су били велики као кућа. Ипак, у екипи сви размишљамо само о пролазу. Кад је пуна Маракана све лакше иде“.

Навијачи су сигурни да ће дух Деја Савићевића бити дуго у телу Звездиног капитена. На 12 последњих мечева Катаи је постигао исто толико голова.

„Пратим све, видим да ме навијачи подржавају и да им се допада како играм. Наравно да ми то значи, мада се не заносим. Поређење са Савићевићем ми посебно прија, али нисам сигуран да ли је баш тако. Знамо сви какав је мајстор био, не знам јесам ли ја тај ниво, али такве речи би сваком фудбалеру значиле“, додао је Катаи за Информер.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кум

29.07.2016 13:07

Мајстор буразеру! Десетка и у репрезентацији и само га пустити на терен. Огроман це квалитет донијети..

ОДГОВОРИТЕ