Katai ponovo raspalio Delije: Ostajem!

„U glavi mi je samo plasman u Ligu šampiona“, poručio Zvezdin kreativac.

Fudbal 29.07.2016 | 13:00
Katai ponovo raspalio Delije: Ostajem!
Delije, možete mirno da spavate. Najbolji fudbaler Crvene zvezde i kreator pozitivnog remija iz Razgrada Aleksandar Katai sigurno ostaje u klubu do kraja evropskih kvalifikacija. On je takav rasplet potvrdio u razgovoru za Informer. uz dodatak da mu je trenutno u glavi samo Liga šampiona.

„Sad mi je samo Liga šampiona u glavi, tako da sam sigurno do kraja kvalifikacija ovde. Čak i ako bi u klub stigla neka dobra ponuda, verujem da bi se pravio predugovor i da ne bi postojala mogućnost da idem do kraja avgusta. Baš je rano da pričamo o tome“, rekao je za Informer najbolji fudbaler Zvezde.

Zvezda je u Razgradu klizila ka sigurnom porazu, ali je u drugom poluvremenu na suvi kvalitet Kataija okrenula situaciju i rezultat. Sada može da žali što se iz Bugarske nije vratila sa celim plenom.

„Da mi je neko pre utakmice ponudio 2:2 prihvatio bih. Međutim, tamo sam shvatio da nam je malo falilo da pobedimo i sad mi je baš krivo. Onih 2:1 su bili veliki kao kuća. Ipak, u ekipi svi razmišljamo samo o prolazu. Kad je puna Marakana sve lakše ide“.

Navijači su sigurni da će duh Deja Savićevića biti dugo u telu Zvezdinog kapitena. Na 12 poslednjih mečeva Katai je postigao isto toliko golova.

„Pratim sve, vidim da me navijači podržavaju i da im se dopada kako igram. Naravno da mi to znači, mada se ne zanosim. Poređenje sa Savićevićem mi posebno prija, ali nisam siguran da li je baš tako. Znamo svi kakav je majstor bio, ne znam jesam li ja taj nivo, ali takve reči bi svakom fudbaleru značile“, dodao je Katai za Informer.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kum

29.07.2016 13:07

Majstor burazeru! Desetka i u reprezentaciji i samo ga pustiti na teren. Ogroman ce kvalitet donijeti..

ODGOVORITE