ЛЕ, Војводина - Динамо: Умјесто убједљиве побједе, реми!

Новосађани водили и били бољи ривал већи део меча, али су их гости шокирали у финишу...

Фудбал 28.07.2016 | 22:15
ЛЕ, Војводина - Динамо: Умјесто убједљиве побједе, реми!
Уместо 2:0, 3:0, евентуално 3:1, Војводина - Динамо Минск завршено је 1:1.

Имали су домаћи фудбалери неколико добрих прилика за гол, који би им донели много мирнији пут на реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу Европе, али су овако Белоруси ти који имају повољнији резултат, барем на папиру.

Гости су дошли у Нови Сад без неколико стандардних првотимаца, што их је приморало да размишљају само о одбрани свог гола. Није деловало да ће успети у томе, јер су играчи Војводине од старта кренули у јуриш и на измаку пола сата игре успели да поведу.

Стрелац је у 29. минуту био Синиша Бабић, после сјајне акције у којој су учествовали још Палочевић и Трујић.



Наставили су Новосађани да притискају ривала и после стеченог вођства, међутим, мораће Ненад Лалатовић још доста да поради са екипом на завршници. Лопта је већи део утакмице била на половини Динама, али није било толико гол-шанси за "лале", колико је било потенцијала за тако нешто...

По повратку са одмора гости су се на кратко ослободили притиска и пар пута запретили, а онда, када су "лале" поново успоставиле иницијативу и када се чинило да други гол "виси у ваздуху", уследио је прекид пред казненим простором Војводине у 83. минуту, кратка акција и центаршут са десне стране, који је лепим ударцем из волеја у гол претворио "резервиста" Евгениј Будник.



Гостима пуна капа, домаћину зебња. Видећемо ко ће бити задовољнији наредног четвртка, после реванша у Минску.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар