LE, Vojvodina - Dinamo: Umjesto ubjedljive pobjede, remi!

Novosađani vodili i bili bolji rival veći deo meča, ali su ih gosti šokirali u finišu...

Fudbal 28.07.2016 | 22:15
LE, Vojvodina - Dinamo: Umjesto ubjedljive pobjede, remi!
Umesto 2:0, 3:0, eventualno 3:1, Vojvodina - Dinamo Minsk završeno je 1:1.

Imali su domaći fudbaleri nekoliko dobrih prilika za gol, koji bi im doneli mnogo mirniji put na revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su ovako Belorusi ti koji imaju povoljniji rezultat, barem na papiru.

Gosti su došli u Novi Sad bez nekoliko standardnih prvotimaca, što ih je primoralo da razmišljaju samo o odbrani svog gola. Nije delovalo da će uspeti u tome, jer su igrači Vojvodine od starta krenuli u juriš i na izmaku pola sata igre uspeli da povedu.

Strelac je u 29. minutu bio Siniša Babić, posle sjajne akcije u kojoj su učestvovali još Paločević i Trujić.



Nastavili su Novosađani da pritiskaju rivala i posle stečenog vođstva, međutim, moraće Nenad Lalatović još dosta da poradi sa ekipom na završnici. Lopta je veći deo utakmice bila na polovini Dinama, ali nije bilo toliko gol-šansi za "lale", koliko je bilo potencijala za tako nešto...

Po povratku sa odmora gosti su se na kratko oslobodili pritiska i par puta zapretili, a onda, kada su "lale" ponovo uspostavile inicijativu i kada se činilo da drugi gol "visi u vazduhu", usledio je prekid pred kaznenim prostorom Vojvodine u 83. minutu, kratka akcija i centaršut sa desne strane, koji je lepim udarcem iz voleja u gol pretvorio "rezervista" Evgenij Budnik.



Gostima puna kapa, domaćinu zebnja. Videćemo ko će biti zadovoljniji narednog četvrtka, posle revanša u Minsku.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar