Зашто Томић није смијењен?! Зека га сачувао!

Сива еминенција садашње управе црно-белих спречио је смену тренера јер је убедио његове противнике да ће и сами тако постати рањивији, а потом и смењени.

Фудбал 29.07.2016 | 12:00
Зашто Томић није смијењен?! Зека га сачувао!
Криза у Партизану траје месецима, а најочигледнија последица је 300 минута без иједног гола, елиминација у квалификацијама за Лигу Европе и само освојен бод против новог суперлигаша Бачке у Новом Саду. После жестоке поделе унутар клуба на опозицију и управу када је реч о избору новог директора Партизана, уследила је нова подела овог пута унутар саме управе око смене тренера Томића.

За отказ Томићу била су два директора Милош Вазура и Ивица Илиев, а против Владимир Вулетић, председник Надзорног одбора, председник СД Милорад Вучелић и Жарко Зечевић.

Како “Блиц” сазнаје, од довођења новог тренера одустало се после Зечевићевог убеђивања и његових порука.

- Што вас више нападају, то сте тврђи орах... Користите медијске нападе да постанете жртве... Ако смените Томића, ви сте следећи... Боље се браните међусобно - ово су само неке од порука које је Зечевић упутио својим колегама у клубу.

Извор ”Блица” из Партизана каже да је Зечевић не само успео да убеди још једном у низу остатак управе и окрене причу како њему одговара, већ и даље игра игру у којој други добијају ударце, а он води клуб из сенке.

- Овом последњом закулисном радњом управа је купила још мало времена. Изнова је пропуштена шанса да се у Партизану нешто уради - каже саговорник “Блица”.

Како сада ствари стоје, Томић остаје, прима позамашну плату без стварних резултата.

- Сваком тренеру по уговору припада одређена сума новца и по смени. Тако је било и са Томићевим претходницима. Партизан само плаћа грешке управе, а клуб клизи ка понору у сваком смислу - каже извор “Блица”.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар