Zašto Tomić nije smijenjen?! Zeka ga sačuvao!

Siva eminencija sadašnje uprave crno-belih sprečio je smenu trenera jer je ubedio njegove protivnike da će i sami tako postati ranjiviji, a potom i smenjeni.

Fudbal 29.07.2016 | 12:00
Zašto Tomić nije smijenjen?! Zeka ga sačuvao!
Kriza u Partizanu traje mesecima, a najočiglednija posledica je 300 minuta bez ijednog gola, eliminacija u kvalifikacijama za Ligu Evrope i samo osvojen bod protiv novog superligaša Bačke u Novom Sadu. Posle žestoke podele unutar kluba na opoziciju i upravu kada je reč o izboru novog direktora Partizana, usledila je nova podela ovog puta unutar same uprave oko smene trenera Tomića.

Za otkaz Tomiću bila su dva direktora Miloš Vazura i Ivica Iliev, a protiv Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora, predsednik SD Milorad Vučelić i Žarko Zečević.

Kako “Blic” saznaje, od dovođenja novog trenera odustalo se posle Zečevićevog ubeđivanja i njegovih poruka.

- Što vas više napadaju, to ste tvrđi orah... Koristite medijske napade da postanete žrtve... Ako smenite Tomića, vi ste sledeći... Bolje se branite međusobno - ovo su samo neke od poruka koje je Zečević uputio svojim kolegama u klubu.

Izvor ”Blica” iz Partizana kaže da je Zečević ne samo uspeo da ubedi još jednom u nizu ostatak uprave i okrene priču kako njemu odgovara, već i dalje igra igru u kojoj drugi dobijaju udarce, a on vodi klub iz senke.

- Ovom poslednjom zakulisnom radnjom uprava je kupila još malo vremena. Iznova je propuštena šansa da se u Partizanu nešto uradi - kaže sagovornik “Blica”.

Kako sada stvari stoje, Tomić ostaje, prima pozamašnu platu bez stvarnih rezultata.

- Svakom treneru po ugovoru pripada određena suma novca i po smeni. Tako je bilo i sa Tomićevim prethodnicima. Partizan samo plaća greške uprave, a klub klizi ka ponoru u svakom smislu - kaže izvor “Blica”.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar