Видео - Нејмар о ноћном проводу: И ви бисте исто то... да можете!

"Замислите да имате 24 године, зарађујете колико и ја и имате све што имам и ја. Зар се не бисте исто понашали?", упитао је бразилски фудбалер новинаре.

Фудбал 06.08.2016 | 16:30
Видео - Нејмар о ноћном проводу: И ви бисте исто то... да можете!
Док се бразилска фудбалска репрезентација бламирала на Копа Америка, Нејмар је одмарао како би максимално спреман дочекао Олимпијске игре у домовини.

Бразилци су такмичење завршили елиминацијом већ у групној фази (иза Перуа и Еквадора, испред Хаитија), а многи су убрзо почели да критикују аса Барселоне, који је слободно време користио више за ноћни провод него за релаксацију од напорне сезоне.

Нејмар је често виђан на журкама у друштву канадске певачке звезде Џастина Бибера и холивудског глумца Џејмија Фокса, па су га новинари у Бразилу директно питали да ли би такав начин одмора могао заправо да шкоди његовој форми уочи Олимпијских игара.

"Мислим да би требало да обраћате пажњу само на оно што радим на терену. Оно што радим ван фудбалског терена је моја приватна ствар", одговорио им је један од најплаћенијих спортиста данашњице.



"Волим да излазим и забављам се са пријатељима. Имам породицу, али то не значи да не смем да излазим у ноћне клубове. Смем и хоћу. Веома сам свестан које ме обавезе чекају сутрадан. Наставићу да излазим и не видим ништа лоше у томе", додао је 24-годишњи Бразилац, који има петогодишњег сина Давида Луку.

Нејмар је на крају имао и питање за новинаре.

"Замислите да имате 24 године, зарађујете колико и ја и имате све што имам и ја. Зар се не бисте исто понашали?".



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар