Video - Nejmar o noćnom provodu: I vi biste isto to... da možete!

"Zamislite da imate 24 godine, zarađujete koliko i ja i imate sve što imam i ja. Zar se ne biste isto ponašali?", upitao je brazilski fudbaler novinare.

Fudbal 06.08.2016 | 16:30
Video - Nejmar o noćnom provodu: I vi biste isto to... da možete!
Dok se brazilska fudbalska reprezentacija blamirala na Kopa Amerika, Nejmar je odmarao kako bi maksimalno spreman dočekao Olimpijske igre u domovini.

Brazilci su takmičenje završili eliminacijom već u grupnoj fazi (iza Perua i Ekvadora, ispred Haitija), a mnogi su ubrzo počeli da kritikuju asa Barselone, koji je slobodno vreme koristio više za noćni provod nego za relaksaciju od naporne sezone.

Nejmar je često viđan na žurkama u društvu kanadske pevačke zvezde Džastina Bibera i holivudskog glumca Džejmija Foksa, pa su ga novinari u Brazilu direktno pitali da li bi takav način odmora mogao zapravo da škodi njegovoj formi uoči Olimpijskih igara.

"Mislim da bi trebalo da obraćate pažnju samo na ono što radim na terenu. Ono što radim van fudbalskog terena je moja privatna stvar", odgovorio im je jedan od najplaćenijih sportista današnjice.



"Volim da izlazim i zabavljam se sa prijateljima. Imam porodicu, ali to ne znači da ne smem da izlazim u noćne klubove. Smem i hoću. Veoma sam svestan koje me obaveze čekaju sutradan. Nastaviću da izlazim i ne vidim ništa loše u tome", dodao je 24-godišnji Brazilac, koji ima petogodišnjeg sina Davida Luku.

Nejmar je na kraju imao i pitanje za novinare.

"Zamislite da imate 24 godine, zarađujete koliko i ja i imate sve što imam i ja. Zar se ne biste isto ponašali?".



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar