Зашто је мали Малвик "одјавио" велики Реал Мадрид и не да му своје терене?!

Норвешки клуб одлучио да не дозволи шпанском гиганту да тренира на њиховом терену уочи финала Суперкупа Европе. Шта је то важније од славног Реала?!

Фудбал 30.07.2016 | 22:30
Зашто је мали Малвик "одјавио" велики Реал Мадрид и не да му своје терене?!
Реал Мадрид је клуб који заслужује велико поштовање и има обожаваоце широм света. Иако би "на кеца" сви рекли да би била права привилегија угостити такав клуб, норвешки Малвик мисли другачије.

Они су одбили да великом Реалу уступе свој терен за припрему за финале Суперкупа Европе против Севиље, који је заказан у Трондхајму.

Норвежани су саопштили тренеру Реала Зинедину Зидану да су клинци који тренирају у млађим категоријама Малвика приоритет у односу на најбољи клуб 20. века.

Фроде Форборд, заменик председника Малвика, изјавио је да није било лако "одјавити" славни Реал, али да они у време када су Шпанци тражили термин за коришћење терена имају заказане тренинге младих фудбалера из своје академије.

"Тражили су да тренирају на нашем терену, али нисмо могли да им изађемо у сусрет, јер стварно не би било забавно отказати све планирано и послати 270 деце кућама", рекао је Фродо и додао да тај клуб "много полаже у омладински погон, како би једног дана можда баш неко од те деце заиграо у Реал Мадриду".

Челници Реала били су збуњени негативним одговором, па ће морати да потраже неке нове терене у Норвешкој за припрему за меч финала Суперкупа Европе.

Наводно су из Малвика били спремни да направе компромис да уступе Реалу терен, ако 270 клинаца присуствују тренингу, али пошто су Мадриђани инсистирали да буде затворен за јавност и одбацили такву могућност, Норвежани су им саопштили да не могу да им изађу у сусрет.

Меч Суперкупа Европе између Реала и Севиље игра се у Трондхајму, 8. августа, а главни судија меча биће Милорад Мажић, са својим помоћницима из Србије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар