Zašto je mali Malvik "odjavio" veliki Real Madrid i ne da mu svoje terene?!

Norveški klub odlučio da ne dozvoli španskom gigantu da trenira na njihovom terenu uoči finala Superkupa Evrope. Šta je to važnije od slavnog Reala?!

Fudbal 30.07.2016 | 22:30
Zašto je mali Malvik "odjavio" veliki Real Madrid i ne da mu svoje terene?!
Real Madrid je klub koji zaslužuje veliko poštovanje i ima obožavaoce širom sveta. Iako bi "na keca" svi rekli da bi bila prava privilegija ugostiti takav klub, norveški Malvik misli drugačije.

Oni su odbili da velikom Realu ustupe svoj teren za pripremu za finale Superkupa Evrope protiv Sevilje, koji je zakazan u Trondhajmu.

Norvežani su saopštili treneru Reala Zinedinu Zidanu da su klinci koji treniraju u mlađim kategorijama Malvika prioritet u odnosu na najbolji klub 20. veka.

Frode Forbord, zamenik predsednika Malvika, izjavio je da nije bilo lako "odjaviti" slavni Real, ali da oni u vreme kada su Španci tražili termin za korišćenje terena imaju zakazane treninge mladih fudbalera iz svoje akademije.

"Tražili su da treniraju na našem terenu, ali nismo mogli da im izađemo u susret, jer stvarno ne bi bilo zabavno otkazati sve planirano i poslati 270 dece kućama", rekao je Frodo i dodao da taj klub "mnogo polaže u omladinski pogon, kako bi jednog dana možda baš neko od te dece zaigrao u Real Madridu".

Čelnici Reala bili su zbunjeni negativnim odgovorom, pa će morati da potraže neke nove terene u Norveškoj za pripremu za meč finala Superkupa Evrope.

Navodno su iz Malvika bili spremni da naprave kompromis da ustupe Realu teren, ako 270 klinaca prisustvuju treningu, ali pošto su Madriđani insistirali da bude zatvoren za javnost i odbacili takvu mogućnost, Norvežani su im saopštili da ne mogu da im izađu u susret.

Meč Superkupa Evrope između Reala i Sevilje igra se u Trondhajmu, 8. avgusta, a glavni sudija meča biće Milorad Mažić, sa svojim pomoćnicima iz Srbije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar