Хрвати: Док се наш Богдановић мучи, српски ужива!

Велику пажњу у Хрватској ових дана изазвала је реакција кошаркашког репрезентативца Бојана Богдановића који се жалио на лоше услове на путу за Олимпијске игре.

Кошарка 30.07.2016 | 18:15
Хрвати: Док се наш Богдановић мучи, српски ужива!
Најбољи хрватски играч се "захвалио" Кошаркашком савезу (ХКС) и Олимпијском комитету Хрватске (ХОО) на "комфору" који су им обезбедили на путу од 32 сата.

Богдановић је на Фејсбуку објавио слику на којој се виде његова и колена саиграча сабијена због малог простора између седишта у авиону.

ХКС је на то одговорио да је учињено све како би се спортистима омогућио најбољи могући комфор, с обзиром на даљину путовања, али да њихова воља и ангажман нису били довољни да то и у потпуности омогуће местима у пословној класи, јер због касног пласмана селекције у Рио нису могли да пронађу боље карте.

У међувремену, српски кошаркаши нису имали разлога за незадовољство, иако су истог дана када и Хрвати изборили место на Олимпијским играма.

То су хрватски медији посебно нагласили уз фотографију "Орлова" који имају и више него довољно простора за своје дуге ноге на свом лету на америчком континенту.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

наравоуценије!

30.07.2016 18:29

Сто реце Симо Матавуљ - тако ти је кад се покатолицис за кило кукурузовог брасна - па сад трпи!

ОДГОВОРИТЕ