Hrvati: Dok se naš Bogdanović muči, srpski uživa!

Veliku pažnju u Hrvatskoj ovih dana izazvala je reakcija košarkaškog reprezentativca Bojana Bogdanovića koji se žalio na loše uslove na putu za Olimpijske igre.

Košarka 30.07.2016 | 18:15
Hrvati: Dok se naš Bogdanović muči, srpski uživa!
Najbolji hrvatski igrač se "zahvalio" Košarkaškom savezu (HKS) i Olimpijskom komitetu Hrvatske (HOO) na "komforu" koji su im obezbedili na putu od 32 sata.

Bogdanović je na Fejsbuku objavio sliku na kojoj se vide njegova i kolena saigrača sabijena zbog malog prostora između sedišta u avionu.

HKS je na to odgovorio da je učinjeno sve kako bi se sportistima omogućio najbolji mogući komfor, s obzirom na daljinu putovanja, ali da njihova volja i angažman nisu bili dovoljni da to i u potpunosti omoguće mestima u poslovnoj klasi, jer zbog kasnog plasmana selekcije u Rio nisu mogli da pronađu bolje karte.

U međuvremenu, srpski košarkaši nisu imali razloga za nezadovoljstvo, iako su istog dana kada i Hrvati izborili mesto na Olimpijskim igrama.

To su hrvatski mediji posebno naglasili uz fotografiju "Orlova" koji imaju i više nego dovoljno prostora za svoje duge noge na svom letu na američkom kontinentu.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

naravoucenije!

30.07.2016 18:29

Sto rece Simo Matavulj - tako ti je kad se pokatolicis za kilo kukuruzovog brasna - pa sad trpi!

ODGOVORITE