Сампаоли "издао" Севиљу, преузима Аргентину!

Тренер Севиље Хорхе Сампаоли обавестио је челнике клуба да жели да преузме репрезентацију Аргентине, изјавио је његов адвокат Фернандо Баредес.

Фудбал 28.07.2016 | 17:00
Сампаоли "издао" Севиљу, преузима Аргентину!
Сампаоли је пре само месец дана стигао у Севиљу, али су шпански медији писали да има намеру да поднесе оставку и врати се у домовину како би водио национални тим.

"Севиља не жели да Сампаоли има два посла, што је сазнао из медија. Нисмо добили позив првог човека ФС Аргентине Арманда Переса, али јесмо његових ближих сарадника. Тешко да Аргентинци могу да плате обештећење Севији, али Сампаоли има велику жељу", рекао је Баредес за шпански Ас.

Са речима адвоката не слаже се спортски директор Севиље Рамон Монћи, који истиче да је Сампаоли у потпуности посвећен обавезама.

"Поносни смо што се наш тренер повезује са клупом Аргентине, али Сампаоли има уговор са нама. Причао сам са њим и скроз је фокусиран, без икаквих проблема", изјавио је Монћи.

Од доласка Сампаолија на место тренера Севиља је довела шест појачања, Франка Васкеса, Хирошија Кијотакеа, Хоакина Кореу, Пабла Сарабију, Паула Ганса и на позајмицу Матијаса Краневитера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар