Sampaoli "izdao" Sevilju, preuzima Argentinu!

Trener Sevilje Horhe Sampaoli obavestio je čelnike kluba da želi da preuzme reprezentaciju Argentine, izjavio je njegov advokat Fernando Baredes.

Fudbal 28.07.2016 | 17:00
Sampaoli "izdao" Sevilju, preuzima Argentinu!
Sampaoli je pre samo mesec dana stigao u Sevilju, ali su španski mediji pisali da ima nameru da podnese ostavku i vrati se u domovinu kako bi vodio nacionalni tim.

"Sevilja ne želi da Sampaoli ima dva posla, što je saznao iz medija. Nismo dobili poziv prvog čoveka FS Argentine Armanda Peresa, ali jesmo njegovih bližih saradnika. Teško da Argentinci mogu da plate obeštećenje Seviji, ali Sampaoli ima veliku želju", rekao je Baredes za španski As.

Sa rečima advokata ne slaže se sportski direktor Sevilje Ramon Monći, koji ističe da je Sampaoli u potpunosti posvećen obavezama.

"Ponosni smo što se naš trener povezuje sa klupom Argentine, ali Sampaoli ima ugovor sa nama. Pričao sam sa njim i skroz je fokusiran, bez ikakvih problema", izjavio je Monći.

Od dolaska Sampaolija na mesto trenera Sevilja je dovela šest pojačanja, Franka Vaskesa, Hirošija Kijotakea, Hoakina Koreu, Pabla Sarabiju, Paula Gansa i na pozajmicu Matijasa Kranevitera.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar