Лозничанину враћен "украден" новац!

Лозничаин Мирољуб Миловановић(62), један од угледнијих „стрелаца“ у противградним станицама у Вуковом крају, прекјуче ујутру, на једној пумпи, код самог граничног прелаза Шепак, код Зворника, морао је да плати гориво два пута!

Република Српска 28.07.2016 | 15:00
Лозничанину враћен "украден" новац!
Мирољуб је, пре точења гаса, продавачици дао 3000 динара и рекао јој да наспе гаса колико може, а за остатак безоловни бензин.

"На те моје речи продавачица ме питала „који косур“, као да јој нисам дао 3000 динара, новчаницу од 2000 и 1000 које је, одмах, ставила у џеп", прича Миловановић.

"Узалуд сам ју је молио да извади новац из џепа, уважавајући околност да је радила читаве ноћи, пошто се ово одигравало ујутру око пола пет.Био сам ван себе, увређен и понижен, као озбиљан човек у озбиљним годинама.Окренуо сам се и отишао да не би било више непријатности, пошто сам био сам међу више непознатих људи."

Већ сутрадан, шеф пумпе је Миловановићу, уз извињење, послао кући у Руњане код Лознице, новац, „јер се на камери видело да је продавачица, заиста, два пута наплатила гориво.

Лозничанину није јасно ни како су га пронашли, али је овај гсет, како каже, упак дошао као сатисфакција за оно што је, ни крив ни дужан, доживео одлазећи да купи гориво у Републици Српској и то на пумпи на којој редовно пазарује.

БН телевизија (В.М.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цица.

28.07.2016 13:15

Такве ђу**ад' одма избацити на цесту'нека пасе траву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зељко

28.07.2016 13:49

Немој тако цицо..није фер

ОДГОВОРИТЕ