Lozničaninu vraćen "ukraden" novac!

Lozničain Miroljub Milovanović(62), jedan od uglednijih „strelaca“ u protivgradnim stanicama u Vukovom kraju, prekjuče ujutru, na jednoj pumpi, kod samog graničnog prelaza Šepak, kod Zvornika, morao je da plati gorivo dva puta!

Republika Srpska 28.07.2016 | 15:00
Lozničaninu vraćen "ukraden" novac!
Miroljub je, pre točenja gasa, prodavačici dao 3000 dinara i rekao joj da naspe gasa koliko može, a za ostatak bezolovni benzin.

"Na te moje reči prodavačica me pitala „koji kosur“, kao da joj nisam dao 3000 dinara, novčanicu od 2000 i 1000 koje je, odmah, stavila u džep", priča Milovanović.

"Uzalud sam ju je molio da izvadi novac iz džepa, uvažavajući okolnost da je radila čitave noći, pošto se ovo odigravalo ujutru oko pola pet.Bio sam van sebe, uvređen i ponižen, kao ozbiljan čovek u ozbiljnim godinama.Okrenuo sam se i otišao da ne bi bilo više neprijatnosti, pošto sam bio sam među više nepoznatih ljudi."

Već sutradan, šef pumpe je Milovanoviću, uz izvinjenje, poslao kući u Runjane kod Loznice, novac, „jer se na kameri videlo da je prodavačica, zaista, dva puta naplatila gorivo.

Lozničaninu nije jasno ni kako su ga pronašli, ali je ovaj gset, kako kaže, upak došao kao satisfakcija za ono što je, ni kriv ni dužan, doživeo odlazeći da kupi gorivo u Republici Srpskoj i to na pumpi na kojoj redovno pazaruje.

BN televizija (V.M.)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

cica.

28.07.2016 15:15

Takve đu**ad' odma izbaciti na cestu'neka pase travu.

ODGOVORITE
Name

zeljko

28.07.2016 15:49

Nemoj tako cico..nije fer

ODGOVORITE