Бијељина домаћин Балканског првенства

У Бијељини ће се од 2. до 6. августа одржати Балканско јунорско првенство за одбојкашице, на коме ће наступити осам репрезентација.

Република Српска 28.07.2016 | 13:52
Бијељина домаћин Балканског првенства
Репрезентација БиХ већ неколико дана у Бијељини се вриједно припрема за Балканско првенство. У домаћој селекцији, међу 16 кандидаткиња налазе се чак три одбојкашице Радника и два члана стручног штаба.

“Имамо јаку добру генерацију. Дјевојке су борбене и играле су све у својим клубовима током претходне сезоне. Оне су најбоље међу најбољима у овом тренутку, тако да ја вјерујем да ћемо у свакој утакмици ићи на побједу. Нијансе ће одлучивати”, истакла је селектор јуниорске одбојкашке репрезентације БиХ, Илијана Дуганџић.



Слично размишљање има и репрезентативка БиХ Елена Бабић.

“Мислим да су ове године наши селектори и тренери окупили доста добру екипу. По мом мишљењу и бољу него претходних година и свака од нас полаже велике наде да ћемо остварити добар резултат”, рекла је у изјави за БН телевизију, Бабићева.

Све утакмице Балканског првенства одиграваће се у највећој, дворани Гимназије у Бијељини, са почетком од 14:00 часова.



“Бијељина је увијк била град спорта, али ће од 2. до 6. августа бити град одбојке. Овдје ће бити осам најбољих репрезентација до осамнаест година, дјевојака које ће се такмичити за освајање Балканског првенства”, каже градоначелник Мићо Мићић.

Домаћа селекција БиХ наступиће у групи 2, заједно са Бугарском, Румунијом и Турском, док ће у првој групи играти Србија, Молдавија, Црна Гора и Македонија.

(БН телевизија)

Коментари / 0

Оставите коментар