Bijeljina domaćin Balkanskog prvenstva

U Bijeljini će se od 2. do 6. avgusta održati Balkansko junorsko prvenstvo za odbojkašice, na kome će nastupiti osam reprezentacija.

Republika Srpska 28.07.2016 | 13:52
Bijeljina domaćin Balkanskog prvenstva
Reprezentacija BiH već nekoliko dana u Bijeljini se vrijedno priprema za Balkansko prvenstvo. U domaćoj selekciji, među 16 kandidatkinja nalaze se čak tri odbojkašice Radnika i dva člana stručnog štaba.

“Imamo jaku dobru generaciju. Djevojke su borbene i igrale su sve u svojim klubovima tokom prethodne sezone. One su najbolje među najboljima u ovom trenutku, tako da ja vjerujem da ćemo u svakoj utakmici ići na pobjedu. Nijanse će odlučivati”, istakla je selektor juniorske odbojkaške reprezentacije BiH, Ilijana Dugandžić.



Slično razmišljanje ima i reprezentativka BiH Elena Babić.

“Mislim da su ove godine naši selektori i treneri okupili dosta dobru ekipu. Po mom mišljenju i bolju nego prethodnih godina i svaka od nas polaže velike nade da ćemo ostvariti dobar rezultat”, rekla je u izjavi za BN televiziju, Babićeva.

Sve utakmice Balkanskog prvenstva odigravaće se u najvećoj, dvorani Gimnazije u Bijeljini, sa početkom od 14:00 časova.



“Bijeljina je uvijk bila grad sporta, ali će od 2. do 6. avgusta biti grad odbojke. Ovdje će biti osam najboljih reprezentacija do osamnaest godina, djevojaka koje će se takmičiti za osvajanje Balkanskog prvenstva”, kaže gradonačelnik Mićo Mićić.

Domaća selekcija BiH nastupiće u grupi 2, zajedno sa Bugarskom, Rumunijom i Turskom, dok će u prvoj grupi igrati Srbija, Moldavija, Crna Gora i Makedonija.

(BN televizija)

Komentari / 0

Ostavite komentar