Видео: Катаијев пут... Од Грофовог гледања у пасуљ, до играча без којег се не може!

Александар Катаи је мајстор фудбала! То никада није било спорно, али... Човек без којег данас не може да се замисли игра Црвене звезде прешао је трновит пут.

Фудбал 30.07.2016 | 23:30
Видео: Катаијев пут... Од Грофовог гледања у пасуљ, до играча без којег се не може!
Многи су га оспоравали, сматрали да је сувише лењ да игра фудбал, а сјајни везиста је све демантовао. Преко ноћи је постао играч без којег тим црвено-белих не може ни да се замисли. За овог момка нема тајни у игри на зеленом терену. Он зна све... Да луцидно дода, шутне левом, постигне гол десном и предрибла ривала као да га нема. У чему је онда био проблем?

- Ја не могу да гледам у пасуљ да ли ће Катаију да се игра - рекао је тренер Црвене звезде Миодраг Божовић пре неколико месеци.




И заиста се тако чинило. Кад му се игра најбољи је, али било је и утакмица у којима се чинило да бивши фудбалер Војводине и Олимпијакоса и нема баш жељу за трчањем.

- Катаи не може да игра по врућини, трчи само по хладовини - нашалио се Божовић на рачун свог првотимца.

Уследила је права фудбалска експлозија... Меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Лудогореца показао је да кад игра Катаи игра и Црвена звезда. Фудбалер потеза који за свега неколико минута може да пробуди екипу. Довољно му је мало простора и брутално ће казнити ривала.

За свега неколико месеци Катаи је прешао дугачак пут. Од “зашто игра човек који не трчи” до “само да остане у Звезди” - окренуло се размишљање навијача за 360 степени.

Како сада ствари стоје љубав Катаија и Звезде неће трајати још дуго. Шпански медији пишу да је следећа станица сјајног везисте Селта. У Виго би требало да стигне као замена за Нолита који је појачао Манчестер сити.

Добри су Моуче и Канга, али једно је сигурно, ако оде Катаи ништа више неће бити исто за црвено-беле.

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Управа

31.07.2016 05:07

Није проблем ако он оде него за колико ће да оде? За милион или 2,док би га Динамо за 20 и више милиона продао. Банда свукуд чека а Вучић се хвали државом у којој америка и њемачка са енглезима управљану и бирају власт.

ОДГОВОРИТЕ