Гвардиолин мени: Ко једе пицу - лети из екипе!

Менадер "граана" изнео низ нареења и савета у вези са килаом и исхраном којих његови играи морају да се придравају.

Фудбал 19.08.2016 | 08:00
Гвардиолин мени: Ко једе пицу - лети из екипе!
Сваки тренер доноси са собом своја правила, а када их постави успешан струњак као што је Пеп Гвардиола, онда она дефинитивно морају да се поштују.

Са том ињеницом ових дана мире се фудбалери Манестер ситија, које је Каталонац преузео поетком лета.

Уои пута на кинеску турнеју, Гвардиола је пред екипу изнео листу захтева која уреују исхрану фудбалера и стриктну забрану гојења.

Ко се оглуши о та правила - радие мимо екипе.

"Све је разјаснио - на терену, ван терена... Сваки детаљ је узео у обзир", открио је дефанзивац Ситија Гаел Клиши.

"На пример, есто слушате да менадери говоре колико је вана здрава исхрана. Са Гвардиолом је ту јасно - ако се угојиш, онда ниси у екипи. Тако да имамо неколико играа који још не тренирају", открио је Француз.

Подвлаеи неколико пута да схвата овај принцип, бивши игра Арсенала открио је да све то спада у преузимање одговорности, коју би сваки фудбалер понаособ морао да осеа.

Објашњавајуи шта је све Гвардиола забранио, Француз није хтео да потврди оно што су Енглези ве објавили - да је меу првим кањенима Самир Насри.

"Гвардиола нам је ускратио неке сокове, наравно и пицу и уопште сву тешку храну, која није дозвољена. Неки мисле да је све то нормално и да би све то требало да се подразумева, али заправо и није тако, што добро знам, јер играм јако дуго"

"Ова промена заиста прија и веома освеава. Гвардиола само ели да му верујемо, као што хое да и он нама мое да верује и мислим да је то прави наин да понемо нови однос", подвукао је Клиши. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар