Разређивачем полио мајку, па је запалио

Врањска полиција ухапсила је Слађана С. (35) након што је запалио мајку јер није хтјела да му да лијекове да се убије!

Србија 27.07.2016 | 08:25
Разређивачем полио мајку, па је запалио
Драма се одиграла прије неколико дана у вечерњим сатима, када се Слађан вратио из града. Чим је ушао у кућу, мајци је тражио лијекове да се отрује, пише "Ало!".

"Жена је, наравно, одбила да му да лијекове. Међутим, револтиран због тога, узео је флашу с разређивачем коју је нашао у дворишту куће, њиме полио несрећну жену и упалио је упаљачем! Она је покушала да се одбрани рукама, па су јој оне страдале. Теже посљедице спријечио је њен муж, односно Слађанов отац, пред чијим очима се све одигравало и који је одмах прискочио у помоћ супрузи", прича извор "Ало!".

Драма се, ипак, није завршила тиме јер је Слађан пријетио да ће повриједити и њега, али и полицајце који су убрзо стигли на позив Слађановог оца.

"Слађан најприје није хтио да сарађује с полицајцима, а потом је почео да пријети и њима. Све вријеме их је псовао, вријеђао и пријетио им да ће их убити и запалити. Полицајци су, ипак, без већих посљедица успели да га савладају, вежу му руке лисицама и приведу га у станицу", додаје извор.

Слађанова мајка пребачена је болницу гдје су јој констатоване опекотине по рукама. Након што јој је пружена медицинска помоћ, пуштена је кући. Сину насилнику одређено је задржавање у притвору због насиља у породици и ометања службеног лица у вршењу службене дужности.

Извор: Ало.рс

Коментари / 0

Оставите коментар