Razređivačem polio majku, pa je zapalio

Vranjska policija uhapsila je Slađana S. (35) nakon što je zapalio majku jer nije htjela da mu da lijekove da se ubije!

Srbija 27.07.2016 | 08:25
Razređivačem polio majku, pa je zapalio
Drama se odigrala prije nekoliko dana u večernjim satima, kada se Slađan vratio iz grada. Čim je ušao u kuću, majci je tražio lijekove da se otruje, piše "Alo!".

"Žena je, naravno, odbila da mu da lijekove. Međutim, revoltiran zbog toga, uzeo je flašu s razređivačem koju je našao u dvorištu kuće, njime polio nesrećnu ženu i upalio je upaljačem! Ona je pokušala da se odbrani rukama, pa su joj one stradale. Teže posljedice spriječio je njen muž, odnosno Slađanov otac, pred čijim očima se sve odigravalo i koji je odmah priskočio u pomoć supruzi", priča izvor "Alo!".

Drama se, ipak, nije završila time jer je Slađan prijetio da će povrijediti i njega, ali i policajce koji su ubrzo stigli na poziv Slađanovog oca.

"Slađan najprije nije htio da sarađuje s policajcima, a potom je počeo da prijeti i njima. Sve vrijeme ih je psovao, vrijeđao i prijetio im da će ih ubiti i zapaliti. Policajci su, ipak, bez većih posljedica uspeli da ga savladaju, vežu mu ruke lisicama i privedu ga u stanicu", dodaje izvor.

Slađanova majka prebačena je bolnicu gdje su joj konstatovane opekotine po rukama. Nakon što joj je pružena medicinska pomoć, puštena je kući. Sinu nasilniku određeno je zadržavanje u pritvoru zbog nasilja u porodici i ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Izvor: Alo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar