"Радо бих Бали бегу показивала Београд"

Светлана-Цеца Ражнатовић имала је одличан наступ у Будви, а за „Блиц“ је после концерта испричала шта мисли о колегама и талентованој деци и кога би радо прошетала градом.

Забава 27.07.2016 | 07:44
"Радо бих Бали бегу показивала Београд"
Светлана Ражнатовић наступила је пре две вечери у препуној дикотеци „Топ Хил“ у Будви. После концерта је за „Блиц“ била вољна да открије неке мање познате детаље из своје свакодневице.

Ми смо је на почетку разговора обрадовали вешћу да је млади математичар Ђорђе Петковић из Малог Зворника, коме је помогла, успео да оде на Олимпијаду у Кину.

Дискотека „Топ хил“ у Будви била је крцата фановима који су с Цецом певали углас до зоре, а највише вриске било је на нове хитове, којима је публика одушевљена.
- Је л‘ јесте? Стварно? Дивно! Ја сам преко вашег портала и читала о њему, нисам чула да је отишао, и много ми је драго да јесте. Мислим да га цела нација бодри! Таква деца, која својим радом и талентом желе да успеју, њих треба подржати и помоћи им. Они су за огромну подршку и ја ћу увек изаћи у сусрет таквој деци. Увек сам ту да помогнем.

У Будви сте имали сјајан наступ... У исто време, и Аца Лукас је певао у Будви, у другој дискотеци...

- Нисам знала. Нисмо се чули. Да вам кажем, за свакога од нас има места под сунцем. Ја не ривалишем с колегама. Има на хиљаде певача и за свакога се нађе места да егзистира на естради.

Ево, и Станија је почела да пева...

- Па нека, што да не. Публика је та која одлучује ко ће опстати, а ко не. Нико нема право да некоме одређује шта ће да ради. Ми живимо у демократском друштву. Али смо склони предрасудама. И мене гледају кроз предрасуде, кроз неку слику коју стварају медији. Не навикнеш се на то никада, али научиш да живиш с тим. Што се тиче младих снага на естради, мени нико не смета.

Писало се недавно да у Београд на јесен долази Парис Хилтон и да ћете јој ви показати град...

- Сад ћу још и да шетам Парис Хилтон по граду... Ајде да долази Вилијам Леви или Бред Пит или Бали-бег! Е, онда да се и потрудим да им покажем град. Нека Парис Хилтон шета неко мушко!

Шта бисте Бали-бегу показали у Београду?

- Свашта... Наш град је разноврстан и он је, ја мислим, једини град на свету који живи свих седам дана и седам ноћи. Бали-бег је, како сам читала, завршио историју, тако да има шта да види и чује о нашем граду. Потрудила бих се око Бали-бега, немојте да бринете.

Да ли ћете се ипак појавити и у следећој сезони „Пинкових звезда“?

- Па не, ја сам једва прихватила и ову другу сезону. Нисам могла да не одговорим на позив Милице и Жељка Митровића, они су моји дугогодишњи сарадници и пријатељи. Нови људи који су изабрани за жири даће свој печат емисијама. И мислим да је то добро.

На јесен певате у Лондону у клубу „Трокси“, да ли сте спремни?

- Надам се да ће бити добро. Једва чекам, то ће бити мој први наступ у Лондону.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јадно

27.07.2016 08:17

Еј команданте...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

27.07.2016 09:07

Бо тон!

Name

ре

27.07.2016 19:44

Ево има друга вијест, комадант те издао за 2 милиона "марона"

Name

Аркан из Гроба

27.07.2016 08:49

Потрудила бих се око Бали-бега, немојте да бринете ! - рече Арканова удовица. Да је Аркан жив убио би се одмах. Додуше њу је Аркан отео од Хајрудина Самарџића са којим је живела у Аустрији. Она се на силу удала за Аркана. СЛИКА: хттп://www.светестраде.цом/имагес/ср/7873.јпг

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумба

27.07.2016 09:04

Овај на слици Балија-бег је изгледа добро пријао Цеци.

Name

Српска мајка

27.07.2016 18:01

Не Аустрија, већ Сцхwеиз . Жалосно да већина ову естрадну појаву сматра за узор. Жалим родитеље чијој дјеци је узор. Вулгарним истицањем попрсја, сто јој треба, има ли стилисту. Реално, она и Карлеуса ме подсјећају на ЦИЦОЛИНУ.