"Rado bih Bali begu pokazivala Beograd"

Svetlana-Ceca Ražnatović imala je odličan nastup u Budvi, a za „Blic“ je posle koncerta ispričala šta misli o kolegama i talentovanoj deci i koga bi rado prošetala gradom.

Zabava 27.07.2016 | 07:44
"Rado bih Bali begu pokazivala Beograd"
Svetlana Ražnatović nastupila je pre dve večeri u prepunoj dikoteci „Top Hil“ u Budvi. Posle koncerta je za „Blic“ bila voljna da otkrije neke manje poznate detalje iz svoje svakodnevice.

Mi smo je na početku razgovora obradovali vešću da je mladi matematičar Đorđe Petković iz Malog Zvornika, kome je pomogla, uspeo da ode na Olimpijadu u Kinu.

Diskoteka „Top hil“ u Budvi bila je krcata fanovima koji su s Cecom pevali uglas do zore, a najviše vriske bilo je na nove hitove, kojima je publika oduševljena.
- Je l‘ jeste? Stvarno? Divno! Ja sam preko vašeg portala i čitala o njemu, nisam čula da je otišao, i mnogo mi je drago da jeste. Mislim da ga cela nacija bodri! Takva deca, koja svojim radom i talentom žele da uspeju, njih treba podržati i pomoći im. Oni su za ogromnu podršku i ja ću uvek izaći u susret takvoj deci. Uvek sam tu da pomognem.

U Budvi ste imali sjajan nastup... U isto vreme, i Aca Lukas je pevao u Budvi, u drugoj diskoteci...

- Nisam znala. Nismo se čuli. Da vam kažem, za svakoga od nas ima mesta pod suncem. Ja ne rivališem s kolegama. Ima na hiljade pevača i za svakoga se nađe mesta da egzistira na estradi.

Evo, i Stanija je počela da peva...

- Pa neka, što da ne. Publika je ta koja odlučuje ko će opstati, a ko ne. Niko nema pravo da nekome određuje šta će da radi. Mi živimo u demokratskom društvu. Ali smo skloni predrasudama. I mene gledaju kroz predrasude, kroz neku sliku koju stvaraju mediji. Ne navikneš se na to nikada, ali naučiš da živiš s tim. Što se tiče mladih snaga na estradi, meni niko ne smeta.

Pisalo se nedavno da u Beograd na jesen dolazi Paris Hilton i da ćete joj vi pokazati grad...

- Sad ću još i da šetam Paris Hilton po gradu... Ajde da dolazi Vilijam Levi ili Bred Pit ili Bali-beg! E, onda da se i potrudim da im pokažem grad. Neka Paris Hilton šeta neko muško!

Šta biste Bali-begu pokazali u Beogradu?

- Svašta... Naš grad je raznovrstan i on je, ja mislim, jedini grad na svetu koji živi svih sedam dana i sedam noći. Bali-beg je, kako sam čitala, završio istoriju, tako da ima šta da vidi i čuje o našem gradu. Potrudila bih se oko Bali-bega, nemojte da brinete.

Da li ćete se ipak pojaviti i u sledećoj sezoni „Pinkovih zvezda“?

- Pa ne, ja sam jedva prihvatila i ovu drugu sezonu. Nisam mogla da ne odgovorim na poziv Milice i Željka Mitrovića, oni su moji dugogodišnji saradnici i prijatelji. Novi ljudi koji su izabrani za žiri daće svoj pečat emisijama. I mislim da je to dobro.

Na jesen pevate u Londonu u klubu „Troksi“, da li ste spremni?

- Nadam se da će biti dobro. Jedva čekam, to će biti moj prvi nastup u Londonu.

Blic
foto: internet

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Jadno

27.07.2016 08:17

Ej komandante...

ODGOVORITE
Name

Bosanac

27.07.2016 09:07

Bo ton!

Name

re

27.07.2016 19:44

Evo ima druga vijest, komadant te izdao za 2 miliona "marona"

Name

Arkan iz Groba

27.07.2016 08:49

Potrudila bih se oko Bali-bega, nemojte da brinete ! - reče Arkanova udovica. Da je Arkan živ ubio bi se odmah. Doduše nju je Arkan oteo od Hajrudina Samardžića sa kojim je živela u Austriji. Ona se na silu udala za Arkana. SLIKA: http://www.svetestrade.com/images/sr/7873.jpg

ODGOVORITE
Name

zumba

27.07.2016 09:04

Ovaj na slici Balija-beg je izgleda dobro prijao Ceci.

Name

Srpska majka

27.07.2016 18:01

Ne Austrija, već Schweiz . Žalosno da većina ovu estradnu pojavu smatra za uzor. Žalim roditelje čijoj djeci je uzor. Vulgarnim isticanjem poprsja, sto joj treba, ima li stilistu. Realno, ona i Karleusa me podsjećaju na CICOLINU.