Наполијева спектакуларна понуда Икардију је ово...!

Плата: 5.000.000, бонуси, клаузула од 100.000.000 и - улога у филму?! На све је мислио Аурелио Де Лаурентис...

Фудбал 28.07.2016 | 22:30
Наполијева спектакуларна понуда Икардију је ово...!
Недуго пошто је стигла потврда да је Гонзало Игуаин прошао медицинске прегледе у Мадриду и потписао рекордни уговор са Јувентусом у Наполију нису чекали ни секунд, већ су одмах кренули у потрагу за наследником најубојитијег стрелца Серије А прошле сезоне. Као прва опција појавио се Карлос Бака, али и птице на грани знају да је прва жеља Наполијевог председника Аурелија Де Лаурентиса већ дуже време Интеров капитен - Мауро Икарди. 

Тако је у суботу увече Интер добио и прву званичну понуду за аргентинског голгетера која је износила 40.000.000 + два милиона на име бонуса. Глатко је одбијена. Али, то није обесхрабрило контроверзног власника напуљског тима. Јер, данас је Интер добио и други чек, овог пута на суму од 50.000.000 евра. Уједно, Де Лаурентис је путем директне телефонске линије обавио и прве разговоре са Икардијевом женом и агентом, Вандом Наром.

Оно што је Де Лаурентис представио Нари делује прилично моћно: петогодишњи уговор са сезонским примањима од 5.000.000 евра, без додатних исплата. Онда следе разни бонуси на име броја одиграних мечева и постигнутих голова, а онда и 50 одсто профита од ауторских права на његово име, које би било коришћено у разне рекламне сврхе. Више него озбиљне намере Наполија, пошто Икарди у Интеру има годишњу плату тек нешто вишу од 2.000.000 евра, а недавно су Неразури стопирали преговоре око корекције уговора, која би само укључила већа примања. 

Оно што је изазвало посебну пажњу јесу Наполијеве намере да Икардија етикетирају излазном клаузулом од 100.000.000 евра, што је за готово 6.000.000 евра више од онога што је до јуче имао Игуаин, а што је Јувентус спреман да плати у две једнаке рате. 

Међутим, један детаљ посебно је оставио утисак, пошто је Де Лаурентис обећао и Икардију и Ванди Нари да ће добити улоге у филмовима?! Мало је познато да је Де Лаурентис филмски продуцент, а његови филмови обично буду озбиљно пропраћени за време новогодишњих празника, јер обично су тематски посвећени локалној културној традицији. А Икарди и Нара добили би улоге специјалних гостију у филмовима. 

Елем, како Скај Италија, која је прва јавила да је Игуаин нови играч Јувентуса, пише - у случају да Интер одбије ових 50.000.000 евра, Де Лаурентис спрема и "План Ц". Тачније, идентичну суму новца, али и Габијадинија, којег Роберто Манчини дуго прати и жели у тиму. 

Да ли ће Нераузури попустити?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар