Марез није „готов“, рат тек треба да почне!

Алжирац одбија нови уговор, али га Лестер не да Арсеналу! "Уверен сам да остаје са нама", каже Клаудио Ранијери.

Фудбал 28.07.2016 | 20:00
Марез није „готов“, рат тек треба да почне!
Трансфер Ријада Мареза у Арсенал изгледа још није готов, иако је острвским медијима данас протутњала вест да су Лисице прихватиле 50.000.000 евра за феноменалног Алжирца.

Радио Монте Карло тврди да договор између два клуба није постигнут, већ да је данас управа Лестера понудила нови уговор свом најбољег играчу, али га он одбија. А исти случај је и са понудом Арсенала, коју Лисице не желе да прихвате.

Ипак, челници шампиона Енглеске би могли да се нађу у "небраном грожђу", с обзиром даМарез жели на Емирејтс, па би Тобџије на крају ипак могле да профитирају.

Комплетну ситуацију вечерас су закувале и изјаве менаџера Лестера Клаудија Ранијерија, који је рекао да је уверен да ће Алжирац остати у клубу.

"Уверен сам, наравно. Врло добро знамо да постоје и други клубови који морају да освоје Премијер лигу, само ми морамо да је бранимо. Заменио сам га у финишу јер сам помислио: 'у реду, његов посао је завршен, боље да избегне повреду'. Врло смо срећни, имамо добру свлачионицу, а и играчи који су дошли су врло добри", поручио је Ранијери.

Остаје да се види да ли ће Лисице успети да пронађу начин да сачувају Мареза или макар да додатно увећају његову цену, посебно када виде на који начин то раде остали клубови.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар