Marez nije „gotov“, rat tek treba da počne!

Alžirac odbija novi ugovor, ali ga Lester ne da Arsenalu! "Uveren sam da ostaje sa nama", kaže Klaudio Ranijeri.

Fudbal 28.07.2016 | 20:00
Marez nije „gotov“, rat tek treba da počne!
Transfer Rijada Mareza u Arsenal izgleda još nije gotov, iako je ostrvskim medijima danas protutnjala vest da su Lisice prihvatile 50.000.000 evra za fenomenalnog Alžirca.

Radio Monte Karlo tvrdi da dogovor između dva kluba nije postignut, već da je danas uprava Lestera ponudila novi ugovor svom najboljeg igraču, ali ga on odbija. A isti slučaj je i sa ponudom Arsenala, koju Lisice ne žele da prihvate.

Ipak, čelnici šampiona Engleske bi mogli da se nađu u "nebranom grožđu", s obzirom daMarez želi na Emirejts, pa bi Tobdžije na kraju ipak mogle da profitiraju.

Kompletnu situaciju večeras su zakuvale i izjave menadžera Lestera Klaudija Ranijerija, koji je rekao da je uveren da će Alžirac ostati u klubu.

"Uveren sam, naravno. Vrlo dobro znamo da postoje i drugi klubovi koji moraju da osvoje Premijer ligu, samo mi moramo da je branimo. Zamenio sam ga u finišu jer sam pomislio: 'u redu, njegov posao je završen, bolje da izbegne povredu'. Vrlo smo srećni, imamo dobru svlačionicu, a i igrači koji su došli su vrlo dobri", poručio je Ranijeri.

Ostaje da se vidi da li će Lisice uspeti da pronađu način da sačuvaju Mareza ili makar da dodatno uvećaju njegovu cenu, posebno kada vide na koji način to rade ostali klubovi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar