Невјероватно! Мамић шаље Србину у затвору 300 евра мјесечно!

Невероватна прича стиже из суседне Хрватске. Бивши челник Динама из Загреба Здравко Мамић сваког 21. у месецу шаље око 300 ева Србину Александру Тасићу, званом Аца (46), са којим се зближио док је боравио у притвору у Реметинцу, а недавно је у Загребу угостио и његову породицу која је из Србије дошла затворенику у посету.

Фудбал 30.07.2016 | 16:30
Невјероватно! Мамић шаље Србину у затвору 300 евра мјесечно!
Загребачки "Јутарњи лист" открива да је Тасић један од чланова групе Пинк Пантер, кога је полиција са још неколико чланова те банде ухапсила у заседи у Загребу 2. јула прошле године, због оптужби да су планирали да опљачкају доставно возило ФИНА.

Наводно се управо на овоме познанству Мамића и Пинк Пантера базира информација како се спрема ликвидација главнога државног тужиоца Динка Цвитана, иза које по тој информацији стоји Мамић, подсећа овај загребачки дневник.

Овај податак због којег је неформално осумњичен за наручивање Цвитановог убиства, Мамић је изнео прошле седмице рекавши да му се сада покушава “напаковати” да с једном особом са којом је делио ћелију ствара некакву организација која покушава да изврши атентат.

“У затвору сам у соби био с једним Србином, једним Камерунцем и једним Албанцем. Када сам изашао из притвора, рекао сам да ћу им слати по 2.000 куна (око 300 евра) за кантину док су год у Реметинцу. Врло брзо након мене је отишао тај Камерунац, остала су двојица и ја сам томе Србину и томе Албанцу слао по 2.000 куна за кантину. У међувремену је Албанац негде отишао на издржавање па сам изгубио контакт с њим, Србин је још увек у Реметинцу и ја му и даље шаљем по 2.000 куна за кантину”, испричао је Мамић и додао да то чини сваког 21. у месецу.

У међувремену је, каже, када је изашао из притвора ступио у контакт са супругама и једног и другог затвореника - Србина и Албанаца. Између осталог је рекао да је недавно угостио супругу и сина затвореника из Београда.

“Били су моји гости, ја сам их сместио, ја сам их дочекао и платио њихов боравак, играо се с тим малецким”, испричао је Мамић и додао да је сада од тога створена прича неких, како је рекао, прљавих мозгова који праве причу да са слободе с неким људима у Реметинцу ствара некакву мрежу и спрема атентат на Цвитана и његову породицу.

Извор: блиц.рс/Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар