Nevjerovatno! Mamić šalje Srbinu u zatvoru 300 evra mjesečno!

Neverovatna priča stiže iz susedne Hrvatske. Bivši čelnik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić svakog 21. u mesecu šalje oko 300 eva Srbinu Aleksandru Tasiću, zvanom Aca (46), sa kojim se zbližio dok je boravio u pritvoru u Remetincu, a nedavno je u Zagrebu ugostio i njegovu porodicu koja je iz Srbije došla zatvoreniku u posetu.

Fudbal 30.07.2016 | 16:30
Nevjerovatno! Mamić šalje Srbinu u zatvoru 300 evra mjesečno!
Zagrebački "Jutarnji list" otkriva da je Tasić jedan od članova grupe Pink Panter, koga je policija sa još nekoliko članova te bande uhapsila u zasedi u Zagrebu 2. jula prošle godine, zbog optužbi da su planirali da opljačkaju dostavno vozilo FINA.

Navodno se upravo na ovome poznanstvu Mamića i Pink Pantera bazira informacija kako se sprema likvidacija glavnoga državnog tužioca Dinka Cvitana, iza koje po toj informaciji stoji Mamić, podseća ovaj zagrebački dnevnik.

Ovaj podatak zbog kojeg je neformalno osumnjičen za naručivanje Cvitanovog ubistva, Mamić je izneo prošle sedmice rekavši da mu se sada pokušava “napakovati” da s jednom osobom sa kojom je delio ćeliju stvara nekakvu organizacija koja pokušava da izvrši atentat.

“U zatvoru sam u sobi bio s jednim Srbinom, jednim Kameruncem i jednim Albancem. Kada sam izašao iz pritvora, rekao sam da ću im slati po 2.000 kuna (oko 300 evra) za kantinu dok su god u Remetincu. Vrlo brzo nakon mene je otišao taj Kamerunac, ostala su dvojica i ja sam tome Srbinu i tome Albancu slao po 2.000 kuna za kantinu. U međuvremenu je Albanac negde otišao na izdržavanje pa sam izgubio kontakt s njim, Srbin je još uvek u Remetincu i ja mu i dalje šaljem po 2.000 kuna za kantinu”, ispričao je Mamić i dodao da to čini svakog 21. u mesecu.

U međuvremenu je, kaže, kada je izašao iz pritvora stupio u kontakt sa suprugama i jednog i drugog zatvorenika - Srbina i Albanaca. Između ostalog je rekao da je nedavno ugostio suprugu i sina zatvorenika iz Beograda.

“Bili su moji gosti, ja sam ih smestio, ja sam ih dočekao i platio njihov boravak, igrao se s tim maleckim”, ispričao je Mamić i dodao da je sada od toga stvorena priča nekih, kako je rekao, prljavih mozgova koji prave priču da sa slobode s nekim ljudima u Remetincu stvara nekakvu mrežu i sprema atentat na Cvitana i njegovu porodicu.

Izvor: blic.rs/Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar