Дрогиран напао мајку, малтретирао је и раније

Добојлија М.С., ког којег је утврђено присуство дроге у организму, осумњичен је да је напао своју мајку.

Република Српска 26.07.2016 | 11:53
Дрогиран напао мајку, малтретирао је и раније
Припадници Полицијске станице Добој 1 ухапсили су га јуче, а терете га за кривично дјело насиље у породици или породичној заједници.

"Истог дана М.С. је, након вербалног сукоба са мајком преврнуо столове у дворишту куће у којој она борави, потом ју је одгурнуо и удаљио се у непознатом правцу. Према до сада прикупљеним сазнањима М.С. је и у претходном периоду малтретирао мајку и упућивао јој пријетње по живот и тијело", саопштено је из ЦЈБ Добој.

Извршеним тестирањем у службеним просторијама, код М.С. је утврђено присуство дроге у организму.

"О наведеном је обавјештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој и надлежни Центар за социјални рад. Над М.С. је у току криминалистичка обрада", наводи се у полицијском саоштењу.

Извор: Независне новине

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Саша

26.07.2016 11:18

Ма је ли то Синиша Михајловић? Он треба бити на обавезном психијатријском лијечењу. Његов брат исто.Они су највећи наркомани у Добоју. Жао ми је мајке, али она доста тога њима допустила кад су били дјеца. Отац се повукао на село, она није дала да на њих вјетар дува, штитила их. Није вјеровала својим очима чему све то води. Жао ми је жене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац

26.07.2016 11:37

Полиција ниста и не ради да сузбије дрогу на улицама.Код нас у Братунцу тога има колико хоцес а и у Зворнику!!!Није цудо сто се то десава.Бице тога јос много...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

27.07.2016 05:16

Родитељ последњи сазна! Тада је обицно касно!

ОДГОВОРИТЕ