Drogiran napao majku, maltretirao je i ranije

Dobojlija M.S., kog kojeg je utvrđeno prisustvo droge u organizmu, osumnjičen je da je napao svoju majku.

Republika Srpska 26.07.2016 | 11:53
Drogiran napao majku, maltretirao je i ranije
Pripadnici Policijske stanice Doboj 1 uhapsili su ga juče, a terete ga za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

"Istog dana M.S. je, nakon verbalnog sukoba sa majkom prevrnuo stolove u dvorištu kuće u kojoj ona boravi, potom ju je odgurnuo i udaljio se u nepoznatom pravcu. Prema do sada prikupljenim saznanjima M.S. je i u prethodnom periodu maltretirao majku i upućivao joj prijetnje po život i tijelo", saopšteno je iz CJB Doboj.

Izvršenim testiranjem u službenim prostorijama, kod M.S. je utvrđeno prisustvo droge u organizmu.

"O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj i nadležni Centar za socijalni rad. Nad M.S. je u toku kriminalistička obrada", navodi se u policijskom saoštenju.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Saša

26.07.2016 11:18

Ma je li to Siniša Mihajlović? On treba biti na obaveznom psihijatrijskom liječenju. Njegov brat isto.Oni su najveći narkomani u Doboju. Žao mi je majke, ali ona dosta toga njima dopustila kad su bili djeca. Otac se povukao na selo, ona nije dala da na njih vjetar duva, štitila ih. Nije vjerovala svojim očima čemu sve to vodi. Žao mi je žene.

ODGOVORITE
Name

bratunac

26.07.2016 11:37

Policija nista i ne radi da suzbije drogu na ulicama.Kod nas u Bratuncu toga ima koliko hoces a i u Zvorniku!!!Nije cudo sto se to desava.Bice toga jos mnogo...

ODGOVORITE
Name

mami

27.07.2016 05:16

Roditelj poslednji sazna! Tada je obicno kasno!

ODGOVORITE