Новац доноси "љубав": Доказ "милионера"

Никола Милошевски (21) звани Коле из села Брвеница код Тетова, на западу Македоније, није имао дјевојку, а када је изненада постао милионер, све су почеле да га обожавају и јуре.

Регион 25.07.2016 | 21:40
Новац доноси "љубав": Доказ "милионера"
"Не, не, за сада не желим да имам дјевојку, некако су ме одједном све завеле. Лепо ми је да за сада будем сам", каже Коле. 

Овај младић из села Брвеница није ни сањао да ће преко ноћи постати милионер, додуше денарски. Прије недељу дана, њега је позвао да се нађу најбољи друг Бобан. Хтио је да га части јер је купио нови ауто. Зборно мјесто је било испред локалне кладионице. Коле је стигао први, а док је чекао друга Бобана, који је поприлично каснио, ушао је у кладионицу и сјео за један апарат да окуша срећу на државној видео лутрији. 

"Одједном се на екрану појавило некакво зелено свјетло и натпис Џек Пот. Помислио сам да је главни згодитак пао негде другде, а да код мене то само показује. Тек када је апарат избацио листић на коме је писало 1.244.228 денара (20.400 евра), изгубио сам се, нисам могао да повјерујем", каже Коле. 

Изненађени су били и запослени у кладионици. Нису очекивали да ће баш код њих пасти Џек Пот од милион денара на државној видео лутрији. 

Када се увјерио да не сања, Коле је назвао родитеље и брата да са њима подијели радосну вијест. 

"Сви су то одмах дознали. Одједном сам постао славан, и ево, још сам неиспаван од адреналина", признаје млади милионер, студент германистике. 

Коле је и данас под јаким импресијама. Каже да ће освојени новац ставити у банку. Иако је и раније пар пута добијао на играма на срећу, коцкање не воли, јер се, каже, тако губи и новац и здравље. 

Извор: Прес.рс

Коментари / 0

Оставите коментар