Novac donosi "ljubav": Dokaz "milionera"

Nikola Miloševski (21) zvani Kole iz sela Brvenica kod Tetova, na zapadu Makedonije, nije imao djevojku, a kada je iznenada postao milioner, sve su počele da ga obožavaju i jure.

Region 25.07.2016 | 21:40
Novac donosi "ljubav": Dokaz "milionera"
"Ne, ne, za sada ne želim da imam djevojku, nekako su me odjednom sve zavele. Lepo mi je da za sada budem sam", kaže Kole. 

Ovaj mladić iz sela Brvenica nije ni sanjao da će preko noći postati milioner, doduše denarski. Prije nedelju dana, njega je pozvao da se nađu najbolji drug Boban. Htio je da ga časti jer je kupio novi auto. Zborno mjesto je bilo ispred lokalne kladionice. Kole je stigao prvi, a dok je čekao druga Bobana, koji je poprilično kasnio, ušao je u kladionicu i sjeo za jedan aparat da okuša sreću na državnoj video lutriji. 

"Odjednom se na ekranu pojavilo nekakvo zeleno svjetlo i natpis Džek Pot. Pomislio sam da je glavni zgoditak pao negde drugde, a da kod mene to samo pokazuje. Tek kada je aparat izbacio listić na kome je pisalo 1.244.228 denara (20.400 evra), izgubio sam se, nisam mogao da povjerujem", kaže Kole. 

Iznenađeni su bili i zaposleni u kladionici. Nisu očekivali da će baš kod njih pasti Džek Pot od milion denara na državnoj video lutriji. 

Kada se uvjerio da ne sanja, Kole je nazvao roditelje i brata da sa njima podijeli radosnu vijest. 

"Svi su to odmah doznali. Odjednom sam postao slavan, i evo, još sam neispavan od adrenalina", priznaje mladi milioner, student germanistike. 

Kole je i danas pod jakim impresijama. Kaže da će osvojeni novac staviti u banku. Iako je i ranije par puta dobijao na igrama na sreću, kockanje ne voli, jer se, kaže, tako gubi i novac i zdravlje. 

Izvor: Pres.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar