Потврђено: СЕДМИ Србин стигао у Примеру!

Још један интернационалац из Србије наставља каријеру на Пиринејском полуострву.

Фудбал 26.07.2016 | 14:00
Потврђено: СЕДМИ Србин стигао у Примеру!
Антонио Рукавина, Александар Пантић (Виљареал), Немања Радоја, Дејан Дражић (Селта), Здравко Кузмановић (Малага), Горан Чаушић (Осасуна) и...

Ненад Крстичић (26) - Алавес!

Доскорашњи везиста Болоње, који је на стадиону "Ренато Далара" играо пола године, потписао је уговор са чланом Примере и повећаће колонију наших играча у Ла Лиги.

Некадашњи ђак ОФК Београда, који је чак седам година играо за Сампдорију, потписао је двогодишњи уговор са повратником у највиши ранг и освајачем прошлогодишње Сегунде.

Крстичић је у Италију отишао јако млад, са тек навршених 18 година, а за великана из Ђенове наступио је на 101 првенственој утакмици (три гола и пет асистенција), након што је прве године био члан младог тима.

Већ на самом почетку каријере на "Чизми" Ненад је прошао кроз велику драму ван терена, напрасно се разболевши. Лекари су му испрва давали још само два дана живота, али се борио, изборио и брзо потом вратио фудбалу.

Прошлог лета дебитовао је у међународним такмичењима, у двомечу против Сампдорије у оквиру квалификација за Лигу Европе, када су Новосађани историјском победом 4:0 елиминисали Ђеновљане.

За А тим репрезентације Србије одиграо је три утакмице.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар