Potvrđeno: SEDMI Srbin stigao u Primeru!

Još jedan internacionalac iz Srbije nastavlja karijeru na Pirinejskom poluostrvu.

Fudbal 26.07.2016 | 14:00
Potvrđeno: SEDMI Srbin stigao u Primeru!
Antonio Rukavina, Aleksandar Pantić (Viljareal), Nemanja Radoja, Dejan Dražić (Selta), Zdravko Kuzmanović (Malaga), Goran Čaušić (Osasuna) i...

Nenad Krstičić (26) - Alaves!

Doskorašnji vezista Bolonje, koji je na stadionu "Renato Dalara" igrao pola godine, potpisao je ugovor sa članom Primere i povećaće koloniju naših igrača u La Ligi.

Nekadašnji đak OFK Beograda, koji je čak sedam godina igrao za Sampdoriju, potpisao je dvogodišnji ugovor sa povratnikom u najviši rang i osvajačem prošlogodišnje Segunde.

Krstičić je u Italiju otišao jako mlad, sa tek navršenih 18 godina, a za velikana iz Đenove nastupio je na 101 prvenstvenoj utakmici (tri gola i pet asistencija), nakon što je prve godine bio član mladog tima.

Već na samom početku karijere na "Čizmi" Nenad je prošao kroz veliku dramu van terena, naprasno se razbolevši. Lekari su mu isprva davali još samo dva dana života, ali se borio, izborio i brzo potom vratio fudbalu.

Prošlog leta debitovao je u međunarodnim takmičenjima, u dvomeču protiv Sampdorije u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, kada su Novosađani istorijskom pobedom 4:0 eliminisali Đenovljane.

Za A tim reprezentacije Srbije odigrao je tri utakmice.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar