Руни "испрозивао" саиграче: Ко је муња, а ко пуж?!

Капитен Манчестер јунајтеда одговарао на питања фанова и објаснио ко је најбржи, а ко најспорији фудбалер "ђавола" и открио шта ће радити по завршетку каријере...

Фудбал 30.07.2016 | 11:30
Руни "испрозивао" саиграче: Ко је муња, а ко пуж?!
Манчестер јунајтед налази се на турнеји по Кини, а током предаха између тренинга капитен Вејн Руни одговарао је на питања навијача. Ешли Јанг је у улози водитеља читао питања која су фанови постављали на Фацебооку.

Руни је одговорио ко су најбржи играчи у Манчестер јунајтеду, али и ко је највећи пуж.

"Најбржи сам ја", најпре се нашалио Руни. "То су Антонио Валенсија, Ентони Марсијал и Лук Шо, само када крене", додао је енглески репрезентативац.

Ипак, он је открио и ко је најспорији у тиму.

"Најспорији? Морам да кажем да је то Дејли Блинд. Извини Дејли. Али он то надокнађује брзим мозгом. Мислим да када бисмо организовали трку, он би био последњи".

Руни је открио и чиме ће се бавити по завршетку фудбалске каријере.

"Волео бих да будем тренер када окончам играчку каријеру. Фудбал је оно што радим читавог живота и већ сам почео да се бавим неким стварима које су везане за посао који ћу радити после, тако да ћу одмах моћи да га започнем чим престанем да играм", рекао је 30-годишњи Руни, који је и додао да још не намерава да се повуче из репрезентације Енглеске.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар