Runi "isprozivao" saigrače: Ko je munja, a ko puž?!

Kapiten Mančester junajteda odgovarao na pitanja fanova i objasnio ko je najbrži, a ko najsporiji fudbaler "đavola" i otkrio šta će raditi po završetku karijere...

Fudbal 30.07.2016 | 11:30
Runi "isprozivao" saigrače: Ko je munja, a ko puž?!
Mančester junajted nalazi se na turneji po Kini, a tokom predaha između treninga kapiten Vejn Runi odgovarao je na pitanja navijača. Ešli Jang je u ulozi voditelja čitao pitanja koja su fanovi postavljali na Facebooku.

Runi je odgovorio ko su najbrži igrači u Mančester junajtedu, ali i ko je najveći puž.

"Najbrži sam ja", najpre se našalio Runi. "To su Antonio Valensija, Entoni Marsijal i Luk Šo, samo kada krene", dodao je engleski reprezentativac.

Ipak, on je otkrio i ko je najsporiji u timu.

"Najsporiji? Moram da kažem da je to Dejli Blind. Izvini Dejli. Ali on to nadoknađuje brzim mozgom. Mislim da kada bismo organizovali trku, on bi bio poslednji".

Runi je otkrio i čime će se baviti po završetku fudbalske karijere.

"Voleo bih da budem trener kada okončam igračku karijeru. Fudbal je ono što radim čitavog života i već sam počeo da se bavim nekim stvarima koje su vezane za posao koji ću raditi posle, tako da ću odmah moći da ga započnem čim prestanem da igram", rekao je 30-godišnji Runi, koji je i dodao da još ne namerava da se povuče iz reprezentacije Engleske.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar