ЛШ: Бугари неукусно најављују "Балкански рат"!

Фудбалере Црвене звезде очекује паклена атмосфера на распродатом стадиону у Разграду против Лудогореца.

Фудбал 26.07.2016 | 10:30
ЛШ: Бугари неукусно најављују "Балкански рат"!
Бугари с нестрпљењем очекују долазак бившег шампиона Европе, па тако локални дневник "Седам дана спорта" дан уочи утакмице најављује утакмицу као "Балкански рат".

У тексту се посебан акценат ставља на Звездине навијаче који ће бити смештени у другом сектору и очекује се њихов масовни долазак из Србије, на шта је спремна локална полиција.

Са спортске стране наводи се да тренер Георги Дерменџијев има две дилеме око стартне поставе, јер размишља да на десној страни у одбрани уместо Минева врати много офанзивнијег Сисиња, док би за разлику од ранијих утакмица Кешеру у нападу могао да замени Кафуа.

Тим Лудогореца против Звезде: Стојанов, Минев (Сисињо), Пластун, Моци, Натанијел, Ђаков, Марселињо, Кишада, Лукоки, Вандерсон, Кафу (Кешеру).

Црвено-бели су у понедељак отпутовали у Бугарску, а пре свега се надају да не приме гол и двомеч реше у Београду.

Први дуел трећег кола квалификација измедју Лудогореца и Црвене звезде игра се у уторак од 20 сати у Разграду.

П.С. Неукусно поређење

Почетком прошлог века вођена су два Балканска рата, у Првом је Бугарска била у савезу са Србијом, Црном Гором и Грчком у борби против Турске, док ду Други управо почели Бугари нападом на Србију на Брегалници. Бугари су поражени, а у оба рата погинуло је на десетине хиљада људи.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар