LŠ: Bugari neukusno najavljuju "Balkanski rat"!

Fudbalere Crvene zvezde očekuje paklena atmosfera na rasprodatom stadionu u Razgradu protiv Ludogoreca.

Fudbal 26.07.2016 | 10:30
LŠ: Bugari neukusno najavljuju "Balkanski rat"!
Bugari s nestrpljenjem očekuju dolazak bivšeg šampiona Evrope, pa tako lokalni dnevnik "Sedam dana sporta" dan uoči utakmice najavljuje utakmicu kao "Balkanski rat".

U tekstu se poseban akcenat stavlja na Zvezdine navijače koji će biti smešteni u drugom sektoru i očekuje se njihov masovni dolazak iz Srbije, na šta je spremna lokalna policija.

Sa sportske strane navodi se da trener Georgi Dermendžijev ima dve dileme oko startne postave, jer razmišlja da na desnoj strani u odbrani umesto Mineva vrati mnogo ofanzivnijeg Sisinja, dok bi za razliku od ranijih utakmica Kešeru u napadu mogao da zameni Kafua.

Tim Ludogoreca protiv Zvezde: Stojanov, Minev (Sisinjo), Plastun, Moci, Natanijel, Đakov, Marselinjo, Kišada, Lukoki, Vanderson, Kafu (Kešeru).

Crveno-beli su u ponedeljak otputovali u Bugarsku, a pre svega se nadaju da ne prime gol i dvomeč reše u Beogradu.

Prvi duel trećeg kola kvalifikacija izmedju Ludogoreca i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 sati u Razgradu.

P.S. Neukusno poređenje

Početkom prošlog veka vođena su dva Balkanska rata, u Prvom je Bugarska bila u savezu sa Srbijom, Crnom Gorom i Grčkom u borbi protiv Turske, dok du Drugi upravo počeli Bugari napadom na Srbiju na Bregalnici. Bugari su poraženi, a u oba rata poginulo je na desetine hiljada ljudi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar