Невријеме: Чачак погодио јак пљусак

Јако невреме захватило је Чачак и околину данас око 16 сати, а поједине улице су потпуно поплављене и саобраћај се отежано одвија.

Србија 25.07.2016 | 18:00
Невријеме: Чачак погодио јак пљусак
Немања улица, једна од централних градских саобраћајница у Чачку, због невремена је попутно поплављена.

Поједини делови Чачка остали су и без струје, а у неким деловима града оборено је дрвеће. Како јавља наш дописник у Горњем Милановцу се сручио и обилан град.

Још се не зна да ли има штете на усевима и пољопривредним културама.

Јака киша захватила је поподне Велику Реку код Малог Зворника, па је услед обилних падавина на магистралном путу Лозница-Мали Зворник-Љубовија на више места дошло до одрона земље на коловоз.

Саобраћај је на појединим местима у прекиду па возачи који се крећу из Љубовије ка Малом Зворнику морају алтернативниом путем преко Селенца, Мачковог Камена, Крупња и Лознице.

Код Љубовије обустављен саобраћај због изливања потока

На деоници пута Љубовија-Црнча, услед изливања потока обусављен је саобраћај, саопштили су данас Путеви Србије.Алтернативни правци су Љубовија-Петка-Осечина-Ваљево или Лозница-Крупањ преко Мачковог Камена, наводи се у саопштењу.

Апеловано је учеснике у саобраћају да поштују привремену саобраћајну сигнализацију и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар