Nevrijeme: Čačak pogodio jak pljusak

Jako nevreme zahvatilo je Čačak i okolinu danas oko 16 sati, a pojedine ulice su potpuno poplavljene i saobraćaj se otežano odvija.

Srbija 25.07.2016 | 18:00
Nevrijeme: Čačak pogodio jak pljusak
Nemanja ulica, jedna od centralnih gradskih saobraćajnica u Čačku, zbog nevremena je poputno poplavljena.

Pojedini delovi Čačka ostali su i bez struje, a u nekim delovima grada oboreno je drveće. Kako javlja naš dopisnik u Gornjem Milanovcu se sručio i obilan grad.

Još se ne zna da li ima štete na usevima i poljoprivrednim kulturama.

Jaka kiša zahvatila je popodne Veliku Reku kod Malog Zvornika, pa je usled obilnih padavina na magistralnom putu Loznica-Mali Zvornik-Ljubovija na više mesta došlo do odrona zemlje na kolovoz.

Saobraćaj je na pojedinim mestima u prekidu pa vozači koji se kreću iz Ljubovije ka Malom Zvorniku moraju alternativniom putem preko Selenca, Mačkovog Kamena, Krupnja i Loznice.

Kod Ljubovije obustavljen saobraćaj zbog izlivanja potoka

Na deonici puta Ljubovija-Crnča, usled izlivanja potoka obusavljen je saobraćaj, saopštili su danas Putevi Srbije.Alternativni pravci su Ljubovija-Petka-Osečina-Valjevo ili Loznica-Krupanj preko Mačkovog Kamena, navodi se u saopštenju.

Apelovano je učesnike u saobraćaju da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar