Илиев одговорио Бјековићу: Довео сам бомбе!

Спортски директор Партизана одговорио на критике Ненада Бјековића које је кандидат за председника клуба упутио на рачун одрађеног прелазног рока и такозваних "бомби" од играча у Партизану.

Фудбал 26.07.2016 | 12:00
Илиев одговорио Бјековићу: Довео сам бомбе!
Ненад Бјековић се током разговора са новинарима запитао шта се догодило са толиким играчким "бомбама" које су зимус и овог лета појачале Партизан. Некадашњи играч, тренер и директор "парног ваљка" очекивао је да бар једна "експлодира" током двомеча са Заглембјем.

Оперативац црно-белих, Ивица Илиев, одговорио је бившем директору.

"Мој почетак на позицији спортског директора јесте био еуфоричан, а Бјековић о њему прича с иронијом. Имамо чињенице, Евертон је стварно бомба. Па, таквог играча нема у Србији! Причамо о Јанковићу, па дечко је показао каква је бомба, сви су то видели", нагласио је Илиев за "Информер".

Спортски директор подсетио је Бјековића да је и само признао да је Мирослав Радовић велико појачање.

"Када су долазили Радовић и Ђурђић, цела Србија је била на ногама. И Бјековић је рекао за Радовића да је велико појачање", додао је Илиев.

Директору Партизана није се свидело ни како је Бјековић говорио о Леонарду.

"За Леонарда прича с омаловажавањем, а дечко још није ни заиграо. Плус и сада каже да имамо бољи најбољи тим! Свако има право да прича шта хоће и не љутим се на Бјековића", подвукао је Ивица Илиев.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар