Iliev odgovorio Bjekoviću: Doveo sam bombe!

Sportski direktor Partizana odgovorio na kritike Nenada Bjekovića koje je kandidat za predsednika kluba uputio na račun odrađenog prelaznog roka i takozvanih "bombi" od igrača u Partizanu.

Fudbal 26.07.2016 | 12:00
Iliev odgovorio Bjekoviću: Doveo sam bombe!
Nenad Bjeković se tokom razgovora sa novinarima zapitao šta se dogodilo sa tolikim igračkim "bombama" koje su zimus i ovog leta pojačale Partizan. Nekadašnji igrač, trener i direktor "parnog valjka" očekivao je da bar jedna "eksplodira" tokom dvomeča sa Zaglembjem.

Operativac crno-belih, Ivica Iliev, odgovorio je bivšem direktoru.

"Moj početak na poziciji sportskog direktora jeste bio euforičan, a Bjeković o njemu priča s ironijom. Imamo činjenice, Everton je stvarno bomba. Pa, takvog igrača nema u Srbiji! Pričamo o Jankoviću, pa dečko je pokazao kakva je bomba, svi su to videli", naglasio je Iliev za "Informer".

Sportski direktor podsetio je Bjekovića da je i samo priznao da je Miroslav Radović veliko pojačanje.

"Kada su dolazili Radović i Đurđić, cela Srbija je bila na nogama. I Bjeković je rekao za Radovića da je veliko pojačanje", dodao je Iliev.

Direktoru Partizana nije se svidelo ni kako je Bjeković govorio o Leonardu.

"Za Leonarda priča s omalovažavanjem, a dečko još nije ni zaigrao. Plus i sada kaže da imamo bolji najbolji tim! Svako ima pravo da priča šta hoće i ne ljutim se na Bjekovića", podvukao je Ivica Iliev.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar