Сага је готова, Костић прелази у ХСВ!

Репрезентативац Србије Филип Костић ће и наредне сезоне наступати у Бундес лиги пошто је у недељу озваничио сарадњу са некадашњим прваком Европе.

Фудбал 25.07.2016 | 15:30
Сага је готова, Костић прелази у ХСВ!
Крај саге!

Репрезентативац Србије Филип Костић (23) овог лета се доводио у везу са многим европским клубовима. Помињали су се Лестер, Волфзбург, Валенсија, Рома и многи други, а он је на крају одлучио да остане у лиги у којој је био одличан у претходне две сезоне.

Филип Костић је одлучио да напусти свој Штутгарт, који је прошле сезоне испао у "Цвајту", па ће од наредне сезоне носити боје ХСВ-а. Ни "Швабе" нису прошле лоше пошто ће од овог трансфера зарадити 15 милиона евра.

Некадашње крило Радничког и Гронингена је претходних дана најавио да "жели само ХСВ", а тим из Хамбурга је данас потврдио да се он налази на медицинским прегледима, па се очекује да ће у току наредне недеље бити и званично промовисан у њиховог члана.

Некадашњи шампион Европе је претходних година "муку мучио" са опстанком у лиги, а клуб је током овог прелазног рока направио неколико добрих потеза, а између осталог један од њих је и довођење талентованог хрватског фудбалера из Барселона - Алена Халиловића.

Филип Костић је у 59 наступа у Бундес лиги уписао 8 голова и 13 асистенција.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар