Saga je gotova, Kostić prelazi u HSV!

Reprezentativac Srbije Filip Kostić će i naredne sezone nastupati u Bundes ligi pošto je u nedelju ozvaničio saradnju sa nekadašnjim prvakom Evrope.

Fudbal 25.07.2016 | 15:30
Saga je gotova, Kostić prelazi u HSV!
Kraj sage!

Reprezentativac Srbije Filip Kostić (23) ovog leta se dovodio u vezu sa mnogim evropskim klubovima. Pominjali su se Lester, Volfzburg, Valensija, Roma i mnogi drugi, a on je na kraju odlučio da ostane u ligi u kojoj je bio odličan u prethodne dve sezone.

Filip Kostić je odlučio da napusti svoj Štutgart, koji je prošle sezone ispao u "Cvajtu", pa će od naredne sezone nositi boje HSV-a. Ni "Švabe" nisu prošle loše pošto će od ovog transfera zaraditi 15 miliona evra.

Nekadašnje krilo Radničkog i Groningena je prethodnih dana najavio da "želi samo HSV", a tim iz Hamburga je danas potvrdio da se on nalazi na medicinskim pregledima, pa se očekuje da će u toku naredne nedelje biti i zvanično promovisan u njihovog člana.

Nekadašnji šampion Evrope je prethodnih godina "muku mučio" sa opstankom u ligi, a klub je tokom ovog prelaznog roka napravio nekoliko dobrih poteza, a između ostalog jedan od njih je i dovođenje talentovanog hrvatskog fudbalera iz Barselona - Alena Halilovića.

Filip Kostić je u 59 nastupa u Bundes ligi upisao 8 golova i 13 asistencija.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar